Keukens

Koken als topkok

Koken als topkok
In de drukte van alledag kan koken echt een rust moment zijn. Zeker met de nieuwe FlexInduction kookplaat van Bosch die optimaal gebruiksgemak en perfecte resultaten combineert. Dankzij de uitgebreide mogelijkheden, optimale flexibiliteit en eenvoudige bediening is koken voortaan altijd een feestje. Ontspannen koken is nu zelfs mogelijk met meerdere pannen tegelijk op de kookplaat. De PerfectCook en PerfectFry sensor zorgen namelijk altijd voor de meest optimale temperatuur. Dat is pas slim koken.

PerfectCook: kookt alles, behalve over

Overkokende pannen, aangebrande risotto of opengebarsten knakworsten. Het is iedereen wel eens overkomen. Een iets te hoge temperatuur van de kookplaat heeft immers al invloed op het eindresultaat. Met de PerfectCook sensor wordt de temperatuur van de pan tijdens het koken gecontroleerd en automatisch geregeld. De sensor wordt magnetisch aan de pan bevestigd en geeft vervolgens de benodigde gegevens door aan de kookplaat. Het activeren van de sensor kan door één druk op de knop van de sensor en een bevestiging op de kookplaat. U hoeft alleen eenmalig de juiste temperatuurinstelling te selecteren uit de vijf opties.

PerfectFry: altijd perfect bakresultaat

Niet alleen tijdens het koken is de temperatuur essentieel, ook het bakproces valt of staat hiermee. Het bakproces begint al met de juiste temperatuur van de olie. Elk type olie heeft immers een ander kookpunt. Dankzij de nieuwe PerfectFry sensor ziet u meteen wanneer het ideale temperatuurniveau is bereikt en de olie in de pan kan. De nieuwe PerfectFry sensor controleert vervolgens ook tijdens het bakken automatisch de temperatuur en past deze indien nodig aan. PerfectFry activeert u via het bedieningspaneel en door de optimale temperatuurstand te kiezen, wordt de pan vervolgens tot het gewenste niveau verhit. Zodra de optimale temperatuur is bereikt, geeft de kookplaat een zichtbare en hoorbare melding. Klaar om te bakken!

Eenvoudige bediening

Het gemak van de inductiekookplaat zit hem niet alleen in de handige functies, maar ook in de gebruiksvriendelijkheid. DirectSelect Premium biedt met een lengte van maar liefst 30 cm optimaal bedieningsgemak tijdens het koken. Met één vinger kunnen alle functies, waaronder de gewenste temperatuurstanden, worden geselecteerd.

Ook interessant