Inductiekookplaat voor multitasking

15 juni 2015 Bron: Voorlichtingsburo Wonen
Inductiekookplaat voor multitasking
AEG breidt de succesvolle MaxiSensePlus serie uit met nieuwe inductiekookplaten die een grotere flexibiliteit en een superieure kracht bieden. Culinair multitasken is nu geen enkel probleem meer! De AEG MaxiSensePlus Combi inductiekookplaat beperkt u niet tijdens het koken, maar geeft u alle ruimte zelf te beslissen waar u uw pannen plaatst. De kookplaat past zich aan uw wensen aan. Elke pan wordt automatisch herkend en getoond op het display van de kookplaat. Zelfs wanneer u de pan verplaatst, wordt deze herkend en blijven uw temperatuurinstellingen ook in de nieuwe positie behouden. Of u nu wilt bakken, koken of warmhouden, het is allemaal mogelijk op het Freezone gedeelte van de kookplaat (300x470mm).

1 Pan, verschillende temperaturen

Er is plek voor elke pan, of het nu een grote braadpan is, een wok of grill, het past allemaal. Met de unieke split functie kunt u verschillende temperaturen instellen voor dezelfde pan. Ideaal wanneer u een biefstuk aan de voorkant wilt grillen op hoge temperatuur, en tegelijkertijd groenten lichtjes grillt aan de achterkant.

Display inductiekookplaat

Het intuïtieve display zorgt ervoor dat u altijd een gedetailleerd overzicht hebt van de posities van alle pannen en de ingestelde temperatuur. Je hebt nu volledige controle tijdens het koken! Met de nieuwe Quick power instellingen kunt u moeiteloos de temperatuur aanpassen door naar links of naar rechts te schuiven op de kookplaat. De count-up timer toont hoe lang het gerecht al aan het koken is. Er is zelfs een aparte functie voor aanbraden of frituren, waarbij een sensor zorgt voor de benodigde constante temperatuur.

Handleiding inductiekookplaat

Deze inductiekookplaat is zeer veelzijdig en desondanks eenvoudig te bedienen. Mocht u toch graag een handleiding erop na slaan, dan hoeft u niet op zoek naar het papieren exemplaar. Naast een serie voorgeprogrammeerde braadinstellingen, voorziet het menu ook in een handleiding van de inductiekookplaat. Handig, zo heeft u de handleiding altijd direct onder bereik, daar waar u hem nodig heeft.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo