Verbouwen

Knauf SaniCem dicht natte omgevingen af

Knauf SaniCem dicht natte omgevingen af
Voor de cementering van zowel binnen- als buitenmuren in extra vochtige omgevingen, brengt Knauf een nieuwe minerale mortel op de markt. Knauf SaniCem is vanwege zijn zeer hoge waterdichtheid met name geschikt voor de waterdichte afdichting van veeleisende omgevingen als waterreservoirs, funderingsmuren, douches, en dergelijke meer.

Uitdagende omstandigheden gaat Knauf niet uit de weg. Kijk maar naar de nieuwe Knauf SaniCem: een mengklare, fabrieksmatig voorgemengde, droge minerale mortel met een zeer hoge waterdichtheid die ook gebruikt worden op keldermetselwerken binnen en buiten, voor buitenplinten of als wandbekleding in vochtige lokalen, in reinigingshallen, enz. Deze mortel is hydraulisch uithardend en geschikt voor binnen en buiten.

Knauf Sanicem

Knauf SaniCem mag alleen aangebracht worden op zuivere, stabiele en droge ondergronden bestaande uit materialen met een mechanische weerstand die minstens gelijk is aan die van het pleister (bv. : zware betonblokken, betonoppervlakken, metselwerken in volle bakstenen,...). Absorberende ondergronden zullen voorbehandeld worden met de Knauf Primer Universeel. Bij twijfelgevallen is het aangeraden om het absorptievermogen te controleren door het oppervlak te bevochtigen. Knauf SaniCem wordt handmatig in eìeìn laag van min. 15 mm tot max. 20 mm dikte aangebracht en is buiten slechts geschikt voor kleinere oppervlakken.

Knauf Sanicem

Ook interessant