Interieur

Juryleden voor de Interieur Awards 2014 zijn bekend

De Interieur Awards maken sinds 1972 deel uit van het programma van de Biënnale Interieur en zijn uitgegroeid tot een internationale springplank voor jong talent. Onder de leden van de jury voor deze editie van de Awards tellen we naast gevestigde namen nieuw talent, helemaal volgens het opzet van de Biënnale Interieur.

De eigenaar van een Deens merk, een Duitse uitgever, een Poolse curator en de Jordaanse eigenaar van een Londense designwinkel zitten in de jury van de Objects categorie, die designers en creatieven oproept om nieuwe objecten in te dienen die ons dagelijks leven kunnen verbeteren.



De vernieuwde Spaces categorie, die designers en architecten oproept om ontwerpen in te dienen voor de realisatie van een cutting-edge bar op de Biënnale INTERIEUR 2014, heeft een jury met een Italiaanse food-design specialist, een opkomend Frans designtalent, de eigenaar van een Duits merk en de President van de Biënnale Interieur.

De Biënnale Interieur zal deze herfst de Interieur Awards 2014 voorstellen op een roadshow met haltes in Brussel (Design September), Eindhoven (Dutch Design Week) en Berlijn (Architect at Work). Kom een kijkje nemen en ontdek hoe designers zoals Max Lipsey, Miriam Aust, Liebana & Ahsayane en gerenomeerde Belgische designers zoals Sylvain Willenz en Nathalie Dewez een carrièreboost kregen door hun deelname aan de Interieur Awards.

Ook interessant