Interieur

Ben jij klaar voor de 5X5 stap? Haal een topontwerper in je bedrijf

Steeds meer bedrijven geven productontwikkeling, creatie, en innovatie een vaste plaats in hun strategie. Door producten of diensten te ontwikkelen met een hoge toegevoegde waarde kan het bedrijf zich namelijk onderscheiden en een voorsprong nemen!

Designregio Kortrijk biedt vijf ondernemingen uit de regio Kortrijk / Ieper / Roeselare / Tielt de kans om een ‘designersduo’ in te schakelen. Gedurende ruim een jaar denken een topdesigner en een jong ontwerptalent dan op een onderbouwde manier mee over nieuwe producten of diensten. De onderneming en de ontwerpers volgen hiervoor de zogenaamde ‘5X5’-methodiek, waarbij de verschillende aspecten van productontwikkeling aan bod komen. Designregio Kortrijk komt substantieel tussen in de ontwerpkosten en ondersteunt het hele traject, van een eerste idee tot het lanceren van het product.

Bekijk ook de video over 5x5

Het einddoel is dus niet zomaar een nieuw product of dienst te ontwerpen, maar ook om dit op de markt te brengen. De vijf nieuwe producten worden dan ook in primeur aan een internationaal publiek voorgesteld op de Biënnale INTERIEUR ’14 in Kortrijk.

-> Heb je als onderneming uit de regio Kortrijk / Ieper / Roeselare / Tielt zin om deze stap te zetten? Ben je van mening dat design-denken & doen ook in jouw onderneming het verschil kan maken? Neem dat contact met Designregio Kortrijk. Lees meer…

UITNODIGING infoavond 5X5
4 juni 2013, 19u Designregio Kortrijk, Broelkaai 1b, 8500 Kortrijk
Maak kennis met het beproefde ‘5X5’-programma en ontdek wat design-denken & doen voor jouw onderneming kan betekenen.
Deelname is gratis, inschrijven noodzakelijk
INSCHIJVEN INFOAVOND

Ook interessant