Interieur

Jouw woning verdient een persoonlijke toets!

Jouw woning verdient een persoonlijke toets!
Er zijn weinig zaken zo persoonlijk als een interieur. We kiezen heel bewust voor een bepaalde stijl en stemmen er alle elementen van de kamer op af. De vloer moet bij de muren passen, de kasten bij de tafels en zetels, … En als kers op de taart wil je dan ook zorgen dat jouw meubels één van de eye-catchers worden.

Extra designmogelijkheden, ook in je meubels

Om lades nog meer te kunnen afstemmen op meubels en interieurs, voegde Blum met MyLEGRABOX nog meer designmogelijkheden toe aan hun ladegamma. Hierdoor heb je nog meer mogelijkheden tot het personaliseren van jouw droominterieur.

De smalle zijkanten van LEGRABOX zorgden al voor een elegante look en een optimaal gebruik van de kastruimte. Dankzij nieuwe kleuren en structuren, krijgt het ladesysteem nog meer identiteit. De buitenkant van de lade kunt u laten afwerken in roestvrij staal met een antifingerprint coating, een 3D-reliëfdruk met carbonlook of een structuurlaag in noble rust. Door een combinatie met een stijlvolle carbonzwarte binnenzijde van de lade, krijgen je meubels een uniek karakter.

Van Hoecke - Jouw woning verdient een persoonlijke toets
Lakbare lade

Alle kleuren van de regenboog

Met de ladesystemen van Blum en TA’OR BOX geven we je graag de keuze uit verschillende kleuren en materialen. Bij TA’OR BOX gaan we echter nog een stapje verder. Met TA’OR BOX ∞ creëerden we een volledige lakbare houten lade. De lade wordt afgewerkt met een speciale lakdraagfolie, volledig klaar om te lakken. Op die manier zijn de mogelijkheden praktisch eindeloos. Je kunt ze perfect laten afwerken in de kleur van de fronten zodat ze prachtig integreren of net een opvallende accentkleur gebruiken om je meubel extra te laten opvallen.

Van Hoecke - Jouw woning verdient een persoonlijke toets
Revego

Creëer grandeur

REVEGO is het product bij uitstek om eigenheid te geven aan een ruimte. Je creëert niet één, maar heel eenvoudig twee verschillende sferen/ruimtegebruiken. Zo wordt met het openen van de deuren eenvoudig je living omgetoverd tot thuiskantoor of komt een barmeubel tevoorschijn als het tijd wordt voor een aperitief.

Vraag ernaar bij je meubelbouwer!

Ook interessant