Dossier Batibouw 2018

Jouw ideale BENOvatieparcours? Dat volg je online of op Batibouw 2018!

  BE   9 februari 2018 Bron: Marquiz
Jouw ideale BENOvatieparcours? Dat volg je online of op Batibouw 2018!
Is je woning aan renovatie toe? Doe het dan in één keer goed, en BENOveer in plaats van gewoon te renoveren. BENOveren staat voor ‘beter renoveren’. Voor resoluut gaan voor future proof. Zodat je huis nu al beantwoordt aan de energieprestatie-eisen van morgen. En zodat je nu al profiteert van de vele voordelen die BENOveren te bieden heeft. Je krijgt een lagere energiefactuur, een hoger wooncomfort en een betere luchtkwaliteit. Je bewijst het milieu een grote dienst door minder CO2 uit te stoten. En je geeft je huis een esthetische en financiële meerwaarde.

Wat BENOveren precies betekent in de praktijk, kom je te weten op www.mijnBENOvatie.be. Deze website gidst je in 5 stappen doorheen je ideale BENOvatieparcours: eerst het dak, dan de buitenmuren, het glas, de ramen en de deuren, vervolgens de vloer en ten slotte de zogenaamde ‘technieken’: verwarming en sanitair warm water, ventilatie, elektriciteit en verlichting. Voor elk van die 5 BENOvatiestappen vind je op www.mijnBENOvatie.be een schat aan informatie, concrete oplossingen, een overzicht van alle BENOvatiepremies en financieringsadvies.

Jouw ideale BENOvatieparcours? Dat volg je online of op Batibouw 2018!

Nog meer BENOvatieadvies nodig? Volg op Batibouw dan zeker het mijnBENOvatie-parcours. Deceuninck (4.117), Velux (4.119), Renson (4.219), Eternit (5.107), Soudal (5.209), Recticel Insulation (5.304), Wienerberger (5.309), Niko (9.205), Viessmann (12.117) en AXA Bank (PA 18) zetten je er zeer graag op de goede BENOvatieweg.

Op alle standen van het mijnBENOvatie-parcours en op die van de Confederatie Bouw (PA 13) kan je ook het gloednieuwe, gratis magazine BENO meenemen. Hierin vind je heel wat inspiratie en informatie over hoe je je BENOvatie het best aanpakt, krijg je tips & tricks om je verbouwkosten binnen de perken te houden, maak je kennis met de nieuwste BENOvatieoplossingen, en vind je de weg naar betrouwbare aannemers om je BENOvatiewerken te laten uitvoeren.

Lees ook:

Verstuur
  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Loxone
  • bouwinfo