Interieur

Je inrichting minimalistisch stijlen met een decoratieve ladder?

Je inrichting minimalistisch stijlen met een decoratieve ladder?
Simpel en rustig. Kalmte in een interieur maakt minimalisme de ultimate trend van nu! Maar geeft dit je woonkamer, slaapkamer, hal of badkamer nog wel karakter? Zeker weten! De bedoeling van deze stijl is juist om de waardevolle elementen in je ruimte naar voren te brengen. Door deze zo min mogelijk aan te kleden met kleine -of grote details. Vaak zie je dan ook dat hiervoor neutrale tinten worden gebruikt, om de achtergrond elementen zo vloeiend mogelijk te behouden. Vervolgens kleed je dit aan met enkel een aantal opvallende items als kussens, kleden of vazen. Natuurlijke stukken dragen hier ook zeker een steentje in bij, denk hierbij aan een plant of wat gedroogde bloemen in een vaas! Welke van elementen vormen minimalisme in jouw kamer? Check zo gemakkelijk of jij up to date bent met de trend van nu!

Je inrichting minimalistisch stijlen met een decoratieve ladder

Hoe stijl ik een decoratieve ladder?

Pinterest zit er vol mee: de decoratieve handdoekladder! En wij snappen volledig waarom. Dit sublieme item is onmisbaar in jouw minimalistische inrichting. Dankzij zijn multifunctionele gebruik en natuurlijke uitstraling kan jij je kamer zowel een simpele als aangekleed look geven. Een ladder van teakhout brengt daarbij een erg kalme en oriëntaalse sfeer, deze kleed je tevens leuk aan met een kleed dat bestaat uit leuke printen of opvallende kleuren. Hou er echter tijdens het stijlen wel rekening mee dat je de decoratieve ladder plaatst tegen een rustige muur om te veel drukte te vermijden!



Je inrichting minimalistisch stijlen met een decoratieve ladder

Een decoratieve ladder voor elke kamer!

Door het praktische gebruik kun jij een decoratie ladder in elke kamer naar voorkeur plaatsen. Zo valt deze als aankleed element te gebruiken in je woonkamer, handdoek wandrek voor in je badkamer of als ladder waar jij en je gasten hun accessoires als sjaals op kwijt kunnen in de hal! Een decoratieve ladder als deze staat ook erg subtiel en rustig in de kinderkamer. Het geeft je daarbij bijvoorbeeld de mogelijkheid om dit leuk te combineren met een mooie muurschildering. De mogelijkheden zijn eindeloos!



Je inrichting minimalistisch stijlen met een decoratieve ladder

Decoratieve ladders bij Teakea

Teakea biedt vele woonaccessoires waaronder deze decoratieve ladders voor jouw interieur! Deze zijn in verschillende soorten hout, kleur en afmetingen te verkrijgen. Zo kan jij op basis van alle handige tips deze geheel naar je eigen smaak inrichten! Ben jij op zoek naar kwaliteit voor een betaalbare prijs? Bestel deze vandaag nog via onze website of kom gerust langs om de decoratieve ladders in het echt te bekijken bij onze showroom in Tolbert. Waar wij 1500 m2 aan keuze voor je klaar hebben staan. Goedkoop en 100% kwaliteit bij Teakea!


Ook interessant