Interieurstijl van een wereldkenner

29 oktober 2015 Bron: Imagicasa
Bent u op zoek naar een ervaren interieurdesigner met gevoel voor stijl? U wilt uw interieur eens volledig ombouwen, maar weet niet waar te beginnen? Eric Kuster is gespecialiseerd in de interieurbranche en zal u met zijn professionele expertise zeker een stuk op weg kunnen helpen. Bent u op zoek naar een ervaren interieurdesigner met gevoel voor stijl? U wilt uw interieur eens volledig ombouwen, maar weet niet waar te beginnen? Eric Kuster is gespecialiseerd in de interieurbranche en zal u met zijn professionele expertise zeker een stuk op weg kunnen helpen.

Het begon allemaal in 1989, toen Eric Kuster de positie van creatief en commercieel directeur in de wacht sleepte bij Chivasso, een Belgisch textielbedrijf. Kusters oog voor kleur en zijn passie voor tinten van de natuur zorgden ervoor dat hij snel opgemerkt werd door andere stijlkenners. Hij kreeg de opportuniteit om een winkel te openen in Laren, aan de Vlaamse Gouden Kust. Hij specialiseerde zich in exclusieve meubels, verlichting en textiel, waardoor zijn winkel al snel een populaire lifestyle store werd.

Niet veel later startte Kuster z'n eigen meubelcollectie met eigen merk, dat bestond uit handgemaakte luxemeubelen voor de hogere markt. Dit werd snel uitgebreid met textiel- en tapijtencollecties, waarbij comfort centraal stond in elk design. Op de dag van vandaag is het merk van Eric Kuster bekend bij zowel het private als het commerciŽle publiek en verzorgt hij het totale interieurdesign van huizen, restaurants, hotels, boten, vliegtuigen en kantoren.

Interieurstijl van een wereldkenner

Zijn inspiratie haalt hij uit reiservaringen, de mensen die hij ontmoet en de meervoudigheid aan stijlen die hij tegenkomt. Hij gebruikt de klassieke Europese designstijl als basis om zijn ideŽen verder uit te werken. Zijn tijd verdeelt hij tussen werken in Nederland en reizen doorheen AziŽ, het Midden-Oosten en Rusland om zoveel mogelijk inspiratie te kunnen opdoen.

Bekijk zeker eens een paar foto's van enkele van Eric Kuster zijn realisaties en laat u betoveren door zijn exceptionele stijl!

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo