Muurbekleding

Creatie van tijdloze stijl

Woonontwerp Peter Deckers is van een schildersbedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de markt van de totaalinrichting. Het bedrijf stelt vandaag 115 mensen tewerk en werkt samen met gerenommeerde namen uit de interieurwereld. Naast schilder- en decoratiewerken biedt Woonontwerp Deckers nog andere diensten aan: binnenhuisarchitectuur (Intraciet), schrijnwerkerij en meubels op maat (Luyten), allerhande vloeren realiseren, elektriciteitswerken (Ecolectric), gyproc- en pleisterwerken (G&P), stoffering en raamdecoratie.

Opvallende constante bij Peter Deckers is het zwart-wit palet dat verder wordt aangevuld met hippe grijstinten of warme accentkleuren om te komen tot een geheel dat ofwel meer modern of klassiek oogt. Het resultaat is steeds een thuishaven met cachet die sowieso aanzet tot gezellig onthaasten. Peter Deckers waakt getrouw over kwaliteit, strakke timing en hoogstaande service. U werkt met de specialisten in huis of opteert voor een mix van externe en interne medewerkers en middelen, daar bent u volledig vrij in.

Creatie van tijdloze stijl

Onlangs is de toonzaal van Peter Deckers volledig hernieuwd. De mogelijkheden zijn er legio; zo blijkt uit het assortiment aan bijvoorbeeld verf, parket, stoffen, behang, sierbeslag en sanitair toebehoren. Aarzel niet om eens binnen te springen en laat u overrompelen door de overvloed aan inspiratie!

Bekijk meer en laat u inspireren op Imagicasa

Ook interessant