Innovatie en Design van Signify beloond met 11 iF Design Awards

20 maart 2019 Bron: Signify
Innovatie en Design van Signify beloond met 11 iF Design Awards
Signify schittert wederom en behaalt een topprestatie in Hamburg tijdens de 2019 iF Design Awards met maar liefst 10 awards in de categorie iF Product Design en met 1 award in de categorie iF Communications Design. 67 juryleden uit 20 landen beoordeelden 6.400 inzendingen uit 50 landen.

De awards weerspiegelen de kracht van Signify in design en de toewijding om de innovatieve leider te zijn in geconnecteerde verlichting voor het Internet of Things (IoT). Signify heeft altijd al aanzienlijk geïnvesteerd in Design en R&D. Beide elementen spelen een cruciale rol in de transitie van conventionele naar energiezuinige LED- en connected verlichtingssystemen en services. De afgelopen vijf jaren heeft Signify haar portfolio opnieuw uitgevonden om deze overgang te kunnen realiseren.
Het succes van deze transitie is zichtbaar in deze awards. Awards die variëren van draadloze, op het netwerk aangesloten kantoorverlichting tot de nieuwe Philips Hue app die feedback van gebruikers integreert om het voor hen nog gemakkelijker te maken om thuis die ene, speciale sfeer te creëren en hun woning zoveel slimmer te maken.

“Het winnen van awards kan je niet alleen toeschrijven aan hoeveel we investeren in R&D en Design; het gaat vooral om onze aanpak,” zegt Olivia Qiu, Chief Innovation Officer bij Signify. “Onze R&D en Design teams werken echt op een geïntegreerde manier en worden gedreven door de behoefte van de gebruiker. Zo is design geen bijzaak om producten er aantrekkelijker uit te laten zien. Vanaf het begin maakt het deel uit van elke beslissing die we nemen met als uitgangspunt de behoefte van de klant.”

Signify werd de nieuwe bedrijfsnaam van Philips Lighting op 16 mei 2018.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo