Beveiliging

Indrukwekkende groepskorting op inbraakbeveiliging met groepsaankoop

In België behoort inbraak tot de drie belangrijkste criminaliteitsvormen. Jaarlijks vinden er meer dan 80.000 inbraken plaats. Dat is 1 inbraak om de 6,5 minuten! Inbraakcijfers tonen de afgelopen 5 jaar een duidelijke stijging in wel 234 Vlaamse gemeenten. Het valt dan ook te voorspellen dat het aantal inbraken in de toekomst blijft stijgen.
Het is geen wonder dat je woning beveiligen tegen inbraak een prioriteit vormt bij veel mensen. Met donkere dagen in het verschiet kregen de mensen van Groepsofferte heel wat suggesties om een Groepsaankoop Beveiliging te organiseren.

Wat je moet weten over de inbreker...

Ongeveer 80% van de inbraken gebeurt door gelegenheidsinbrekers. Dit zijn inbrekers die reageren op opportuniteiten. Het risico op inbraak is even hoog in de namiddag als in het tweede deel van de nacht.

Gelegenheidsinbrekers hebben geen voorkeur voor een bepaald adres, maar voor een goede en makkelijk bereikbare buit. Ze zijn hooguit 5 minuten binnen. De inbreker zoekt dus naar een haalbaar doelwit. Hij kijkt pas op het moment zelf welke woning het meest geschikt is om een inbraakpoging te wagen.

Inbraak voorkomen betekent dus dat je het de inbreker zo tijdrovend en lastig mogelijk maakt om bij je in te breken. Hij heeft immers haast, schuwt licht, lawaai en houdt van licht gereedschap.

Indrukwekkende groepskorting op inbraakbeveiliging met groepsaankoop

Hoe kan je je beveiligen?

Je kan drie soorten maatregelen nemen om ervoor te zorgen dat inbrekers er geen zin in hebben:
  • Organisatorische maatregelen: een voorzichtig gedrag en goede gewoonten.
  • Bouwkundige maatregelen: degelijk hang- en sluitwerk dat de toegang tot uw pand bemoeilijkt.
  • Elektronische maatregelen: alarmsystemen en/of camerabewaking zijn nog steeds één van de meest efficiënte systemen om je woning te beschermen tegen inbraak.

Groepsaankoop Camerabewaking en Alarmsystemen

Groepsofferte, het grootste groepsaankoopplatform van Vlaanderen, organiseert voor de eerste maal in België een wel heel erg interessante groepsaankoop voor Alarmsystemen en Camerabewaking.

Ga naar de groepsofferte aanbiedingspagina en selecteer je leverancier naar keuze. Vervolgens ontvang je gratis en vrijblijvend een persoonlijke offerte aan groepsaankooptarief! Let wel, deze groepsaankoop is tijdelijk, dus wees er snel bij.

Voor amper 30€ per maand beveilig je jouw woning, kantoor of handelszaak doeltreffend én voordelig.

De groepsaankoop staat open voor zowel particulieren als bedrijven (zelfstandigen, vrije beroepen, verenigingen, etc). Met andere woorden, korting voor iedereen!

Groepsofferte heeft er bovendien voor gezorgd:
  • dat je NIET verplicht bent om een abonnement op de meldkamer/alarmcentrale te nemen,
  • dat alle leveranciers INCERT gecertificeerd zijn, zodat je korting krijgt op je diefstalverzekering,
  • dat je kan VERGELIJKEN tussen verschillende installateurs zodat je de beste deal doet.

Sla je slag en kies voor de meest gunstige beveiliging. Je hebt er niets mee te verliezen, integendeel!

Inschrijven op de groepsaankoop voor beveiliging kan tot 27 september 2015 op Groepsofferte.be. Deelnemen is geheel vrijblijvend.

Ook interessant