Dossier Batibouw

Inbraakwerend raam met fiscale aftrek tot 750 euro

10 april 2014 Bron: Karabas
De gemiddelde inbraakpoging duurt drie minuten. Zo lang moet een raam weerstaan aan inbrekers om tot de hoogste weerstandsklasse te behoren. En ook om in aanmerking te komen voor een veiligheidspremie van 750 euro. KwadrO Solide is het enige raam in België dat daarvoor door erkende instanties is getest. En het slaagt met glans in de proef – zélfs als die inbrekers topatleten zijn.

Fiscaal voordeel

Wie zijn woning beveiligt tegen inbraak, maakt aanspraak op een belastingvermindering tot 750 euro. De Kwadro Solide-ramen met Safety Pakket komen daarvoor in aanmerking. Ze zijn uitgerust met onder andere inbraakvertragend gelaagd glas, stalen versteviging en speciaal ontworpen inbraakvertragend beslag.

Topprestatie

Om de stevigheid van de Solide-ramen te bewijzen, liet KwadrO er een aantal topatleten op los: Niels Albert, Radomir Simunek, Jonas De Roeck, Karim Bachar, Tom Van Walle en Lee Roy De Keersmaecker. De sporters gooiden hun volle gewicht en allerlei attributen in de strijd. Resultaat? Ze gingen eerder total loss dan het raam.

Isoleren = energie besparen

KwadrO-ramen blinken niet alleen uit in stevigheid. Ze scoren ook uitstekend op het vlak van isolatie. “Met het nieuwe, superisolerende PVC-raam bespaart u aanzienlijk op uw energiefactuur. En geniet u van een aangename en gelijkmatige temperatuur”, verduidelijkt Michiel Odeurs, Managing Director van KwadrO ramen & deuren.

Dubbel rendement = dubbel voordeel

KwadrO en ThermoTech slaan de handen in elkaar voor een uniek dubbelaanbod. Wie zijn ramen vervangt en tegelijk zijn muren na-isoleert, heeft – dankzij een nieuwe subsidieregeling – recht op een combipremie. En omdat u sneller uw woning verwarmt, is uw energiefactuur ook lager. Dubbele premie én dubbel rendement dus!

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo