Inboedel Pop-Uprestaurants krijgt tweede leven

  BE   3 juni 2016 Bron: Two Cents
Inboedel Pop-Uprestaurants krijgt tweede leven
vtm
Het populaire VTM-programma Mijn Pop-uprestaurant 2016 nadert stilaan zijn ontknoping. In naast elkaar gelegen Pop-up's op het strand van Knokke-Heist strijden de laatste twee koppels in een spannend duel om de ultieme eer. Maar wat gebeurt er na afloop met de inboedel van de tijdelijke restaurants? Dankzij de online verkoop van veilinghuis Troostwijk krijgt die een tweede leven, en maakt iedereen kans om een stukje Pop-up in huis te halen.

Wie een blijvende herinnering aan één van de duo’s wil overhouden, of op zoek is naar het ultieme koopje, kan online een virtueel kijkje nemen in het restaurant en een bod uitbrengen. Leuke stoelen van Jan & Nele, vintage borden of keukenmachines van Amanda & Sven… er is voor elk wat wils.

Inboedel Pop-uprestaurants krijgt tweede leven
VTM

Maar hoe werkt zo’n online verkoop nu eigenlijk? Zodra een Pop-up de deuren moet sluiten, gaan de verkoopbare goederen naar een depot in Hasselt. Joris Hullenkremer van veilinghuis Troostwijk verduidelijkt: “Onze experts fotograferen, taxeren en beschrijven eerst de goederen. Enkele dagen later is alles reeds te bekijken op onze website. Na een korte registratie kan het bieden beginnen. Na elke restaurantsluiting worden nieuwe loten op de website vrijgegeven. Alle biedingen worden gesloten op donderdag 23 juni. Wie op die datum dus het hoogste bod heeft geplaatst, wint en mag één week later zijn stukje Pop-up ophalen. Zo geven we elke Pop-up dus een tweede leven.” Een kijkje nemen kan op de website www.TroostwijkAuctions.com of tijdens de voorziene kijkdag op 22 juni in Hasselt.

Troostwijk is met deze verkoop niet aan zijn proefstuk toe. In het verleden werden reeds succesvolle online verkopen georganiseerd voor VTM, met items uit diverse producties. Zo kon men reeds bieden op een elegante open haard uit het huis van Marie-Rose uit de bekende serie Familie.

Inboedel Pop-uprestaurants krijgt tweede leven
VTM

Via Troostwijk verkochte goederen blijven vaak niet binnen België. Dankzij het internationaal klantenbestand belanden items in alle uithoeken van Europa.

Inboedel Pop-uprestaurants krijgt tweede leven
VTM

Details:

Kijkdag: 22 juni van 14u tot 18u
Adres: Kempische Steenweg 471 A – 3500 Hasselt
Sluiting biedingen: 23 juni vanaf 19u (biedingen verlengen steeds met ca. 5 min indien men een bod doet in de laatste minuten)
Afhaling een week na de sluiting, volgens afleverplan op te stellen door Troostwijk

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Hypotheek.be
  • Loxone
  • bouwinfo