Immoweb lanceert de Prospectiemap

  BE   8 februari 2023 Bron: Immoweb
Immoweb lanceert de Prospectiemap
Immoweb lanceert de Prospectiemap, een online tool die in kaart brengt in welk gebied gebruikers recent een schatting uitvoerden. Dankzij de heat map die ontstaat, kunnen makelaars gerichter en sneller prospecteren. ďMet de Prospectiemap zorgen we dat vastgoedtransacties sneller en vlotter verlopenĒ, zegt Piet Derriks, Managing Director van Immoweb.

De Prospectiemap is een kaart die gebieden weergeeft waarin de voorbije 7, 15 en 30 dagen een schatting werd uitgevoerd. Op een kaart wordt een zone weergegeven waardoor er een heat map ontstaat van mogelijke verkoopopportuniteiten.
De makelaar, en maximum 5 andere makelaars, ziet in realtime de zones uit een regio waar particulieren (verkopers, potentiŽle verkopers of toekomstige kopers) een schatting uitvoerden voor een woning. De tool geeft geen exacte adressen weer.

Immoweb lanceert de Prospectiemap
De Prospectiemap is een online tool die in kaart brengt in welk gebied gebruikers recent een schatting uitvoerden.

EfficiŽnt, kort op de bal en meer motivatie

De Prospectiemap zorgt dat makelaars efficiŽnter kunnen werken. Ze kunnen gericht prospecteren op het terrein en prospectieacties gemakkelijk beheren en opvolgen. Hiermee winnen zij tijd en geld.

Dankzij de tool kan de makelaar ook korter op de bal spelen en is de kans groter dat hij of zij zich als eerste aanbiedt bij woningen waarvan nog maar net een schatting gedaan werd.

Tot slot vergroot de Prospectiemap de motivatie van hun medewerkers: met de tool op zak weten ze waar ze eerst naartoe moeten om hun kansen op succes te verhogen.

Immoweb lanceert de Prospectiemap
De Prospectiemap is een online tool die in kaart brengt in welk gebied gebruikers recent een schatting uitvoerden.

ďVastgoedtransacties sneller en vlotter laten verlopenĒ

ďBij Immoweb willen we de vastgoedmarkt mee maken ťn groter maken. We gaan dus altijd op zoek naar manieren om de aankoop en verkoop van vastgoed gemakkelijker te makenĒ, zegt Piet Derriks, Managing Director van Immoweb. ďMet de Prospectiemap zorgen we er nu voor dat vastgoedmakelaars snel contact kunnen leggen met potentiŽle verkopers. Op die manier maken wij die zware taak van de makelaar lichter. En zo gaan we samen voor meer professionalisering van de vastgoedmarkt.Ē

De nieuwe tool toont dat Immoweb voortdurend investeert in haar kernopdracht: zoeken naar manieren om vastgoedtransacties sneller en vlotter te laten verlopen. ďElke interactie met een klant moet een volgende klantervaring verbeteren. De prospectiemap gebruikt real time data, en dat maakt het enorm relevant voor de makelaarsĒ, besluit Piet Derriks.

Lees ook:


  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Easykit
  • bouwinfo