Verbouwen

Hoeveel kan je besparen door zelf je technieken te plaatsen?

Hoeveel kan je besparen door zelf je technieken te plaatsen?
Heb je er al eens bij stil gestaan dat je zelf je technieken kan plaatsen? En hoeveel kan je daarmee besparen? Een eigen huis is heel duur en veel woningen op de markt hebben wat werk nodig om hun niveau op te krikken naar de huidige woon- en energienormen. Dit kan gaan over energiezuinigheid, het vervangen van oude leidingen of het plaatsen van nieuwe een badkamer. Waar je het ook voor doet, de verbouwingskosten kunnen snel een grote hap uit het budget nemen. Ook in een nieuwbouw is het perfect mogelijk om je technieken zelf te plaatsen.

Reken het eens uit

Als je plannen klaar zijn, kan je op zoek gaan naar een goede aannemer of zelf aan de slag gaan. Maar als je de werken zelf gaat uitvoeren, welke materialen heb je dan nodig? En hoeveel materialen? En Hoeveel kost dat dan? Als je naar de doe-het-zelf zaak gaat om alles aan te kopen, moet je zelf een heel goed plan uitwerken om zeker te zijn dat je alles bij hebt. Bovendien kan dat ook best duur uitkomen. Bij Easykit wordt alles uitgerekend en bij mekaar gezocht. Dit is een pak minder stress en bovendien budget vriendelijker. Reken het zelf maar eens uit met de rekenmodule van Easykit!

Hoeveel bedraagt de besparing?

Bij een aannemer wegen de werkuren zwaar door in de factuur. Dat is normaal, je hoeft dan ook zelf helemaal niets te doen. Maar als je de tijd hebt en je durft eraan te beginnen, kan je die uren zelf presteren. Daar zit dus mogelijk een flinke besparing. Maar hoeveel is dat dan? Voor een standaard plaatsing van sanitair of elektriciteit zie je dat de werkuren op het einde van de werken ongeveer de helft van de factuur uitmaken. Dat tikt uiteraard aardig aan.

Begeleiding van A tot Z

Mocht je nog twijfelen of je het aandurft? Je krijgt bij Easykit opleidingen vooraf en begeleiding op de werf waar nodig. Dit is inbegrepen in het pakket. Weet ook dat voor elke handeling uitgebreide handleidingen meegeleverd worden die ook online beschikbaar zijn met handige video’s. Professionele installateurs komen de installatie nakijken en opstarten. Zo weet je zeker dat alles optimaal werkt. Ook na de oplevering blijft Easykit bereikbaar om ervoor te zorgen dat het goed blijft functioneren. Maar omdat je het zelf geplaatst hebt, weet je zelf ook hoe alles in mekaar zit. Achteraf kan je zelf ook kleine herstellingen uitvoeren indien nodig.

Ben je benieuwd hoeveel je kan besparen op je (ver)bouwproject? Wacht niet langer en gebruik deze handige tool om een budgetraming te verkrijgen

Easykit-Hoeveel kan je besparen door zelf je technieken te plaatsen?

Ook interessant