Verbouwen

Hoe duur is het om mijn sloten te laten vervangen?

Hoe duur is het om mijn sloten te laten vervangen?
De kosten voor het vervangen van sloten variëren van 70 tot 130 euro per slot, afhankelijk van het soort slot. Een slot van hoge kwaliteit dat maximale veiligheid biedt, kost meer dan een eenvoudiger slot.

Vervanging van het slot op de structuur

Het type slot dat u wilt kiezen voor een aanzienlijke slot vervangingskosten. De kosten voor het vervangen van de sloten zijn uiterst minimaal. De prijsklasse in de tabel hieronder op zijn laagst. Toch kunnen bij complexere sloten de kosten het budget overschrijden. Arbeidskosten, voorrijkosten en materiaalkosten zijn allemaal inbegrepen in deze kosten. Omdat er overal in Nederland bedrijven zitten, bijvoorbeeld de slotenmaker in Etten Leur, zullen deze voorrijkosten niet hoog uitkomen.

Service van een slotenmakerDe gemiddelde kosten
Er uithalen en er inzetten van een klavierslot.70-130 euro
Vervanging van een cilinder70-90 euro
Verwisselen van het penslot90-120 euro
Slot met meerpuntssluiting installeren350 euro
Het aanschaffen van een nieuwe sleutel20- 40 euro

Kosten van verschillende sloten en slotenmakersdiensten

De verschillende soorten diensten die een slotenmaker kan verlenen, worden hieronder kort beschreven.
  • Vervanging van het sleutelslot. Dit is gewoonlijk het goedkoopste slot, maar het is niet het beste. De kosten voor het vervangen van een klavierslot variëren van 70 tot 130 euro.
  • De cilinder vervangen. Bij deze klus wordt alleen de cilinder vervangen, zodat het slot intact blijft en een andere sleutel kan worden gebruikt om de deur te openen. Dit wordt vaak gedaan als u meerdere deuren met één sleutel wilt openen of als de sleutel kwijt is en u bang bent dat hij in verkeerde handen terechtkomt. Een cilinder vervangen kost ruwweg 70 tot 90 euro.
  • Zet een penslot er in. Omdat deze sloten meestal van hoge kwaliteit zijn, worden ze vaak gebruikt op buitendeuren. De prijs van het vervangen van een penslot is in de range van 90 tot 120 euro.
  • Gebruik een meerpuntssluiting in plaats van een slot. Een meerpuntsslot is een complex slot dat uiterst moeilijk is om in te breken. De gemiddelde prijs van 350 euro per slot weerspiegelt de hoge kwaliteit.
  • Vervang de sleutels. Het is gebruikelijk dat je nieuwe sleutels moet bestellen als je een nieuw slot krijgt. Dit kost ongeveer 20 euro voor gewone sloten, maar het kan oplopen tot veertig euro voor moeilijkere sloten.

Wanneer moet u uw sloten vervangen?

Als u net bent verhuisd, is het een goed idee om uw sloten te vervangen. Het is mogelijk dat de vorige bewoners nog oude sleutels hebben, waardoor ze gemakkelijk de sloten openen. Het is een goed idee om uw sloten bij te werken als u een inbraak of poging tot inbraak heeft gehad.

Bovendien vervangen veel mensen hun sloten wanneer ze hun sleutels kwijt zijn. U weet nooit wie uw oude sleutels heeft gevonden. Het vervangen van een slot is een klus waar veel vakmanschap en kennis voor nodig is. Je wilt tenslotte geen fouten maken.

Ook interessant