Algemeen

Sleutel kwijt – herkenbaar?

Sleutel kwijt – herkenbaar?
Bij iedereen komt het wel eens voor, de sleutel van jouw fiets, auto of huis verliezen tijdens wat je dan ook aan het doen bent... Veel stress, want de sleutel van je eigen huis, auto of fiets verliezen is zeker geen pretje.

Al heb je met de mogelijkheden anno 2021 wel steeds meer andere mogelijkheden om bijvoorbeeld zonder sleutel jouw auto te openen, maar niet iedereen heeft of wilt een Hi-Tech digitale sleutel voor zijn of haar auto. Dit kan komen door het lage vertrouwen in de techniek of om een hele andere reden. Het is ook wel begrijpelijk, want hedendaags zijn er genoeg mensen die systemen kunnen en willen hacken. Om die reden kan áltijd handig zijn om op een ouderwetse manier een sleutel met een slot te gebruiken.

Maar goed… wat doe je bij het verliezen van je sleutel?

Je kunt natuurlijk eerst instantie gelijk in paniek raken en stress opwekken in je lichaam. Dit is wat je absoluut niet wilt hebben, maar het is niet altijd te vermijden. Het is daarom belangrijk om eerst te kalmeren, en dan na te denken waar de sleutel kan zijn of waar je allemaal bent geweest.

Er zijn natuurlijk ook andere mogelijkheden die ervoor kunnen zorgen voor dat je wél weet waar de sleutel is, maar niet meer bij kunt komen. Zoals het huis verlaten en de sleutels binnen laat liggen, en je hierdoor niet meer naar binnen kunt...

Er zijn gelukkig allerlei slotenmakers die daar ervaring mee hebben en gespecialiseerd zijn in momenten zoals deze. Deze slotenmakers weten precies hoe zij ieder slot moeten openen en zij kunnen dit slot ook vaak direct vervangen.

Het antwoord op korte termijn is: een slotenmaker.

Bescherming tegen inbraak

Slotenmakers hebben niet alleen kennis in het vervangen en repareren van een slot of sleutel. Zij kunnen ook ondersteuning bieden tegen inbraken door middel van adviezen voor goede sloten of andere methodes om jezelf goed te kunnen beschermen tegen inbraak. Om goed beschermd te worden tegen een inbraak, is het belangrijk dat je je huis beveiligt volgens de PKVW-norm.

Ook hier geven slotenmakers advies, zij werken uiteraard volgens de PKVW-norm.

Deze slotenmakers kun je overal in het land vinden en met hen kun je eenvoudig een afspraak maken om bijvoorbeeld jouw spullen beter te beveiligen of jouw sleutel of slot te vervangen, voor wanneer je net bent verhuisd of iets dergelijks. Maar natuurlijk ook als je je sleutel kwijt bent!

In omgeving Utrecht heb je onder andere slotenmakers in Houten die gespecialiseerd zijn in het vervangen en beveiligen van sloten.

Onze tip: raak vooral niet in paniek en bel een slotenmaker!

Ook interessant


Build for Life