Verwarming & Sanitair

Haal méér uit je kraan tijdens Magnesium On Tour

Haal méér uit je kraan tijdens Magnesium On Tour
Vandaag de dag wordt drinkwater vooral aangekocht in flessen. Het gevolg? Een onoverzienbare berg aan plastic afval, een heel gesleur met zware pakken voor jou én een enorme verspilling van je huishoudbudget. Want het meest zuivere water kan je dankzij kraantjeswaterfilters gewoon uit de kraan halen. Meer zelfs: de nieuwe generatie waterfilters van waterbehandelingsspecialist BWT filteren niet alleen vuildeeltjes en slechte smaken uit het water, ze maken je kraantjeswater nog gezonder en beduidend lekkerder door er magnesium aan te voegen. Ontdek het zelf tijdens één van de 5 Magnesium On Tour-routes op één van de 25 adressen die BWT van 22 augustus t.e.m. 12 september aandoet.

Conventionele drinkwaterkannen en filters onder het aanrecht verminderen de hoeveelheid kalk in kraantjeswater, halen er zware metalen als lood en koper uit, en zorgen ervoor dat substanties zoals chloor, die de smaak en de geur van het water aantasten, worden geëlimineerd.

De filters van BWT gaan nog een stap verder door het kraantjeswater niet enkel te filteren, maar er tijdens het filterproces ook magnesium aan te voegen. Een must voor je gezondheid – want heel veel kampen zonder het te weten met een magnesiumtekort wat ze moe en onrustig maakt – en voor je smaakpapillen. Magnesium zorgt er immers voor dat het mineraalgehalte in het water wordt uitgebalanceerd. Het resultaat? Water met een bijna neutrale pH-waarde dat kenners van kwaliteitsvolle mineraalwaters appreciëren om zijn heerlijke smaak en zachtheid.

Waaruit haal jij je magnesiumwater?

De magnesiumfilters van BWT zijn verkrijgbaar in de vorm van een waterkan – een zogenaamde ‘tafelfilter’ – en in de vorm van een permanente filter voor onder je aanrecht.

De waterkan BWT Vida past in de koelkast en is voorzien is van een ‘Easy-Control’-systeem dat automatisch aangeeft wanneer het filterpatroon vervangen moet worden. Daarnaast is er ook het Penguin-model, verkrijgbaar in het groen, blauw, oranje en paars. Beide modellen waterkannen worden online verkocht via www.bwtwater.be

Haal méér uit je kraan tijdens Magnesium On Tour
De BWT Woda-Pure Clear-filter is een permanentere oplossing, die je eenvoudig onder het keukenaanrecht kan installeren en die je hetzij kan aansluiten op je bestaande kraan, hetzij kan laten voorzien van een een afzonderlijke kraan, zodat je de magnesiumwaterkraan gebruikt enkel voor drinkwater of om groenten te wassen en de andere kraan om water te tappen voor de vaat of om schoon te maken. De BWT-Aquameter bij dit toestel zorgt ervoor dat je je waterverbruik kan monitoren en dat je weet wanneer het filterelement vervangen moet worden.

Proef zelf het verschil tijdens Magnesium on Tour

Vanaf 22 augustus t.e.m. 12 september houdt BWT 5 dagen lang halt op verschillende adressen in elke provincie met zijn 'Magnesium on Tour’. Jij en je familie worden er verwend met een ijskar die sorbets op basis van magnesiumwater serveert (waarbij je zal merken dat dankzij het gebruik van magnesiumwater de smaak van fruit tot zijn recht komt). Bij aankoop van een Woda-Pure Clear-filter ontvang je een gratis receptenboekje. Ook voor andere vragen rond regenwaterrecuperatie, waterontharders, kalkneutralisatie of CV-water kan je die dag vrijblijvend langskomen.

Woensdag 22 augustus: Magnesium on Tour 1: Oost- en West-Vlaanderen
Vrijdag 31 augustus: Magnesium on Tour 2: Vlaams-Brabant en Brussels Hoofdstedelijk Gewest
Zaterdag 1 september: Magnesium on Tour 3: Zaventem
Woensdag 5 september: Magnesium on Tour 4 : Waals-Brabant, Namen, Henegouwen
Woensdag 12 september: Magnesium on Tour 5 : Limburg en Luik

Surf naar www.bwt.be om te weten op welke momenten en op welke adressen BTW Magnesium on Tour jouw regio aandoet. Kan je op dat momenten helaas niet, dan kan je BWT steeds bereiken via zijn Facebookpagina of je kan je vragen over magnesiumwater stellen via de contactbutton op www.bwt.be.

Haal méér uit je kraan tijdens Magnesium On Tour

Ook interessant