Algemeen

Haal de best gekwalificeerde bouwspecialist in huis

Haal de best gekwalificeerde bouwspecialist in huis
Bent u op zoek naar een uitvoerder, opzichter of projectleider? Dan is het interessant om beroep te doen op sterk gespecialiseerde wervingskantoren. Zij bezitten de skills om u verder te helpen in uw zoektocht naar high end medewerkers in de bouwsector. Het is hun vak om de selecties deskundig aan te pakken. Een gefocust wervingsbureau helpt u bij het opstellen van een functieprofiel tot het houden van de sollicitatiegesprekken en het voorstellen van geselecteerde kandidaten.

De administratieve afhandeling van het proces kunt u meestal ook aan dergelijke bureaus overlaten. Het gezamenlijke doel is het vinden van een geschikte gespecialiseerde medewerker in de bouw. Tijdens de selectiegesprekken besteden hooggeplaatste bureaus veel aandacht aan de persoonlijke eigenschappen van gesolliciteerde medewerkers. Buiten het feit dat de medewerker in de bouw of installatietechniek over de juiste competenties moet beschikken, is het belangrijk dat de kandidaat beschikt over eigenschappen die passen binnen het team of de organisatie. Persoonlijkheidsanalyses vormen een punt van aandacht. Voor leidinggevende functies gebruiken doorgewinterde wervingskantoren assessment voor leidinggevenden en managers.

Werving en selectie

Voordat met de bouw van een woning, kantoor, of winkelcentrum kunt beginnen moet er veel geregeld worden. Een werkvoorbereider is bijvoorbeeld een sleutelspeler in dit proces. Hij plant de omvang van het bouwproject en zorgt ook voor de planning van materiaal, uitvoerend personeel en aanlevering van het materieel. Tijdens het bouwtraject houdt de werkvoorbereider in de gaten of het project volgens planning verloopt.

Complexe projecten

Wilt u als Constructeur Bouw aan de slag op multidisciplinaire en innovatieve projecten? U heeft zin om uw carrière een boost te geven? Bureaus als Brunel zijn er fors in gespecialiseerd. U werkt op verschillende projecten welke allen één ding gemeen hebben: de complexiteit. U als Constructeur maakt onderdeel uit van het ontwerpteam welke een bijdrage levert aan award winnende ontwerpen. Deze projecten zijn vaak toonaangevend door hun architectuur, maar ook door hun complexiteit. Om maar iets te noemen: aardbevingsbestendig bouwen.

U zult buigen over berekeningen van complexe staal-, beton- en houtconstructies. Aan de hand van deze berekeningen draagt u bij aan het opstellen van de ontwerpen. Hierbij staat de vraag van de klant centraal. Wat wil hij en hoe zo efficiënt mogelijk op zijn vraag ingaan?

Gedegen selectiebureaus volgen uw carrière door ondersteuning met verschillende cursussen. Zo vinden zij niet alleen jouw technische ontwikkeling van belang maar ook de ontwikkeling van uw softskills.

Ook interessant


Build for Life