Verwarming & Sanitair

Grote boodschap: geurloze toiletbril zoekt testlocaties

Grote boodschap: geurloze toiletbril zoekt testlocaties
Wie kent het niet? Het gevoel van ongemak dat je overmant wanneer iemand na jou het toilet binnenstapt. Dennis Godderie, een ondernemer uit het Limburgse Genk, vond er iets op. Hij ontwikkelde de PURE-D, een toiletbril met geïntegreerde geurextractie. In de zomer van 2022 zal het product zijn intrede maken op de markt. DENCK is daarom op zoek naar enkele locaties waar de toiletbril gratis uitgetest kan worden. Een klassevol interieur is hierbij een groot pluspunt.

In september 2021 won Denck nog de innovatiepremie van VLAIO voor Limburgse start-ups. Komende zomer gaat de geurloze toiletbril in productie. “De toiletbril maakt gebruik van een ingebouwde ventilator en een carbonfilter, gehuld in een strak design. De installatie is bovendien poepsimpel.”, aldus Dennis Godderie.

DENCK is op zoek naar Limburgse kantoren en horecazaken die het innovatieve systeem gratis een tijdje willen uittesten. Is het toilet bovendien stijlvol ingericht, voldoende ruim en kan je de ruimte enkele uren openstellen in de maand maart? Dan komen we graag eens langs voor een photoshoot om het design op de gevoelige plaat vast te leggen. Een leuke manier om je zaak wat digitale aandacht te geven!

Heb je interesse, stuur dan een duidelijke foto van je toiletruimte naar het e-mailadres info@denck.eu en DENCK neemt contact met je op.

Grote boodschap: geurloze toiletbril zoekt testlocaties

Ook interessant