Badkamers

Grohe lanceert de Rainshower Flower op Batibouw 2014

Grohe lanceert de Rainshower Flower op Batibouw 2014
Rainshower Flower
Grohe komt naar Batibouw 2014 met een heldere boodschap: water is fun! De veelgeprezen Grohe Rainshower Icon WaterColours & Natural Colours collectie brachten de afgelopen jaren al kleur in de badkamer. Met de nieuwe Rainshower Flower gaat Grohe nog een stapje verder: dankzij de kleurige douche in bloemenvorm wordt douchen een waar plezier voor jong en oud. De grappige handdouche wordt het ideale geschenk voor verschillende gelegenheden.

Met een naam als Paul Flowers aan het hoofd van het design team, lag de bloemendouche misschien wel in de lijn van de verwachtingen. Toch zit er meer achter het ontwerp van dit speelse badkamerproduct. Uit marktstudies is immers gebleken dat veel mensen een douche kopen rond de tijd dat ze ook jonge kinderen in huis hebben. Door dit gegeven groeide het idee om een douche te ontwikkelen die de badbeleving leuker maakt voor de hele familie: de Rainshower Flower. Het ontwerp is gebaseerd op de Rainshower Icon 100 en combineert fantasierijk design met kwaliteit en technologie.

Ook volwassenen zullen ongetwijfeld plezier beleven aan de frisse, jeugdige en optimistische look van deze nieuwe douchekop. De Rainshower Flower biedt daarom een leuk en origineel geschenkidee voor Valentijn, Moederdag, Pasen of een “babyshower”!

Rainshower Flower van Grohe
Richtprijs: € 103 excl. BTW

Ontdek het hele assortiment bij Grohe op Batibouw 2014 in Paleis 7 stand 211

Ook interessant