Verwarming & Sanitair

Grohe en Facq steunen Make a Splash!

Grohe en Facq steunen Make a Splash!
Grohe en Facq zijn reeds een aantal jaar partners en steunen nu samen een project in Oost-Afrika. Vandaag de dag hebben een heel aantal mensen er nog steeds geen toegang tot zuiver drinkwater en degelijke sanitaire voorzieningen. Deze omstandigheden kunnen tot ernstige ziektes leiden. Daarom hebben de twee bedrijven besloten om Make a Splash! te steunen, een partnerschap tussen LIXIL en UNICEF.

Grohe en Facq samen tegen armoede

Het doel van deze samenwerking is iedereen, en met name kwetsbare kinderen in landen met lage inkomens, toegang te verschaffen tot betere sanitaire voorzieningen door het gebruik van toegankelijke materialen. Met dit project willen de initiatiefnemers van Make a Splash! miljoenen kinderen en hun gezinnen in Oost-Afrika helpen om de wereldwijde hygiënecrisis te bestrijden.

Om deze kinderen te helpen, organiseren Grohe en Facq een actie voor Make a Splash! Met deze actie wordt 1 euro gedoneerd aan Make a Splash! voor elk Grohe douchesysteem en/of kraan verkocht bij Facq.

"Zodra we van dit initiatief hoorden, leek het ons vanzelfsprekend om mee te doen. Facq is verheugd om een bijdrage te leveren aan dit mooi project. Op die manier kunnen we namelijk veel gezinnen de mogelijkheid bieden om te genieten van goede sanitaire voorzieningen", legt Pascale Curias, Marketing Manager bij Facq, uit.


Samen willen Grohe en Facq mensen bewust maken van het feit dat niet iedereen toegang heeft tot sanitaire en hygiënische voorzieningen en iedereen de kans geven zijn steentje bij te dragen. Met deze actie en ieders hulp helpen GROHE en Facq om kinderen betere sanitaire voorzieningen en hygiëne te bieden.

Grohe en Facq steunen MAKE A SPLASH!

Ook interessant