Duurzaam Bouwen

Groepsaankoop maakt zonnepanelen voordeliger dan ooit

Groepsaankoop maakt zonnepanelen voordeliger dan ooit
Sinds kort kan je opnieuw deelnemen aan de groepsaankoop van zonnepanelen, georganiseerd door Groepsofferte.be. Zoals Bart Tommelein al meermaals liet weten is het nu echt het moment om in te zetten op zonnepanelen. Met een installatie zorgen jouw zonnepanelen voor gratis energie en word je energie-onafhankelijk. Om dit voor iedereen mogelijk te maken, start Groepsofferte met deze groepsaankoop.

De aangeboden installaties zijn uitzonderlijk kwalitatieve zonnepanelen met een uitgebreide productgarantie. Deze groepsaanbieding is bovendien 17% goedkoper dan een gemiddelde installatie, wat zonnepanelen voordeliger dan ooit maakt.

Particulieren uit gans Vlaanderen kunnen deelnemen op de groepsaankoop website. Na inschrijving word je gecontacteerd door de winnende leverancier voor een afspraak bij je thuis. Opgelet: de groepsaankoop is gelimiteerd tot 1.000 inschrijvingen! Wees er dus snel bij!

Waarom zonnepanelen?

Zonnepanelen zitten opnieuw volledig in de lift. Dit jaar zijn het aantal installaties in België nogmaals verdubbeld, bijna 300.000 Vlamingen plaatsten reeds zonnepanelen!

De Vlaming kiest volop voor zonnepanelen omwille van de hoge prijsdaling én de stijgende energiefacturen. Investeren in zonnepanelen is dan ook véél voordeliger dan het spaarboekje.

Door het plaatsen van zonnepanelen geniet je, na de terugverdientijd, van gratis elektriciteit. Zo ontsnap je aan de steeds hogere energieprijzen en word je onafhankelijk van je energieleverancier.

Groepsaankoop maakt zonnepanelen voordeliger dan ooit


Waarom deelnemen aan de groepsaankoop?

Voor deze groepsaankoop heeft Groepsofferte.be een veiling uitgeschreven voor 500 zonnepanelen installaties. De beste leveranciers (verschillend per provincie) werden geselecteerd op basis van prijs én vooral kwaliteit.

Het aantal deelnemers van deze groepsaankoop is gelimiteerd tot 1.000 deelnemers zodat iedereen snel kan worden bezocht door de geselecteerde leverancier. Snel inschrijven is dus de boodschap!

Naast de aanzienlijke groepskorting die je geniet op de zonnepanelen, biedt deze groepsaankoop ook nog andere troeven. Zo ben je gegarandeerd van kwalitatieve producten met 10 jaar garantie.

Dankzij deze groepsaankoop geniet je ook van de volgende voordelen:
  • Je hoeft je niet te verplaatsen: de leverancier komt op huisbezoek
  • De winnende leveranciers zijn 12% goedkoper dan de vorige groepsaankoop en 17% goedkoper dan een gemiddelde installatie
  • De aangeboden installaties zijn van uiterst hoge kwaliteit met 10 jaar garantie
  • Je geniet van 20 jaar opbrengstgarantie
  • De gemiddelde terugverdientijd van de aangeboden installaties is 8 jaar
  • Je geniet van jarenlang gratis én groene stroom
  • Je kan gebruik maken van de Vlaamse energielening aan slechts 0% of 2%
  • Er is een verlaagd BTW-tarief van 6% (ipv 21%) voor woningen ouder dan 10 jaar

Over Groepsofferte

Groepsofferte.be is een online platform dat sinds 2014 particulieren én bedrijven helpt de goedkoopste oplossing te vinden voor huis- en tuinproducten zoals zonnepanelen, dakisolatie, waterverzachters en alarmsystemen.

Groepsofferte.be onderhandelt steeds de scherpste prijs waardoor de deelnemers genieten van een uitzonderlijke groepskorting op hun aankoop.

Het team achter Groepsofferte.be vond dat het hoog tijd was om een groepsaankoop te organiseren waar de focus op kwaliteit ligt. Dankzij deze groepsaankoop geniet je gegarandeerd van kwalitatieve zonnepanelen met een degelijke garantie.

Groeps Offerte


Verzeker je van jouw korting

Wil je zeker zijn van je plaatsje in deze groepsaankoop? Schrijf dan nu in op de groepsaankoop website.

Groepsaankoop maakt zonnepanelen voordeliger dan ooit

Ook interessant