Duurzaam Bouwen

Groen als integraal onderdeel van architectuur

Kennis over groentoepassingen in en om gebouwen is op dit moment vooral aanwezig in de groensector, maar is nog niet goed toegankelijk voor architecten, adviseurs en bouwers. Het aanreiken, verbinden en delen van deze kennis is een voorwaarde om tot nieuwe businessmodellen te komen en groen een serieuze rol te laten spelen in het bouw- en ontwerpproces.

Het symposium geeft de laatste stand van zaken over bouwen met groen en glas. Luister naar flitspresentaties over de nieuwbouw van het ENECO hoofdkantoor, het stadskantoor Venlo en de Christelijke Agrarische Hogeschool Dronten. Wat doet groen met ons brein? Hoe bevorder je groene longen in de klas? Hoe krijgt groen een plek in de planvorming? En wat zijn haalbare businessmodellen in groen ontwerpen en realiseren?

Het symposium is bedoeld voor professionals uit de ontwerp-, bouw- en groensector, en voor beleidsmakers en adviseurs op het gebied van bouw en groen.

Informatie, prijs & aanmelden

Het symposium vindt plaats in het Bomencentrum, Zandheuvelweg 7, 3744 MN Baarn. Kosten voor deelname inclusief lunch en borrel zijn € 95,- (excl. btw) voor leden van de BNA, VHG, NVTL en Productschap Tuinbouw. Niet-leden betalen € 195,- (excl. btw). Voor meer informatie en het volledige programma kijk op de website van Bouwen met Groen en Glas.
Wij ontmoeten u graag op donderdag 10 november a.s.!