Verbouwen

Gratis bouwadvies op maat voor (ver)bouwheren

Gratis bouwadvies op maat voor (ver)bouwheren
De bouwreglementeringen voor nieuwbouw en renovatie worden steeds strenger. Bouwen of verbouwen is vandaag onmogelijk zonder rekening te houden met energiezuinigheid, luchtdichtheid, akoestiek e.d. De gemiddelde (ver)bouwheer zit met veel vragen en is op zoek naar gerichte informatie. Daarom is advies zeker geen overbodige luxe. Wienerberger, aanbieder van duurzame en kwalitatieve bouwoplossingen, koos er dan ook voor om aan deze behoefte tegemoet te komen en verwelkomt de (ver)bouwheer voortaan op speciaal hiertoe georganiseerde zitdagen in haar showrooms.

Meer specifiek kunnen (ver)bouwheren op de zitdagen van Wienerberger een afspraak maken voor vragen over gevelmetselwerk of gevelbekleding, binnenmuren, dakafwerking, renovatie van buitenmuren, koudebruggen, luchtdichtheid of akoestiek. Ook wie twijfelt tussen een massief passiefhuis of een zero-energiewoning of wie vragen heeft over KoraSun zonnepanelen en hoe die naadloos geïntegreerd worden in het dak, kan voortaan in de showrooms van Wienerberger terecht voor een one-to-one gesprek met specialisten terzake.

De zitdagen gaan uitsluitend door op voorafgaande telefonische afspraak, meer specifiek iedere tweede woensdag van de maand in de showroom te Londerzeel en iedere vierde woensdag van de maand in de showroom te Kortrijk. Ook in de showroom van Wanlin kunnen (ver)bouwheren terecht voor een persoonlijk onderhoud met één van de Wienerberger specialisten.

Om de (ver)bouwheer maximaal te kunnen bijstaan, wordt hij gevraagd de plannen mee te brengen van zijn toekomstige woning of renovatie. Wie vragen heeft rond de KoraSun zonnepanelen, wordt verzocht informatie mee te brengen zoals oriëntatie, dakhelling, dakoppervlakte, hindernissen (dakraam, schouw,...), foto’s en elektriciteitfacturen.

Met dit initiatief hoopt Wienerberger een nog betere service aan de (ver)bouwheren te kunnen bieden, die uiteraard ook nog steeds van maandag tot en met zaterdag voor advies terecht kunnen bij de toonzaaladviseurs.

Link: www.wienerberger.com