Terras en oprit

Gezien op Batibouw 2015: Betolux van Marlux

Gezien op Batibouw 2015: Betolux van Marlux
Tegels met riante afmetingen om royaal te genieten. Daar tekent Marlux deze zomer voor. Op Batibouw 2015 stelde de terrasspecialist een reeks stijlvolle xxl-formaten voor, met als blikvanger de nieuwe collectie Betolux. Deze gegoten tegel uit zelfverdichtend beton is het resultaat van een doorgedreven technologie. Zo is de terrastegel de enige in de markt met een egale kleur én een specifieke coating tegen vocht, vet en vuil.

Betolux, industriële charme

Met zijn indrukwekkende afmetingen van 1 bij 1 meter, laat Betolux zelfs het kleinste terras ruim ogen. Deze nieuwkomer van Marlux vult de trend van grote formaten innovatief in. Zo is de gegoten terrastegel uit zelfverdichtend beton geïnspireerd op de industriële omgeving waar beton in zijn puurste vorm gebruikt wordt. De egaal grijze kleur maakt hem ideaal voor wie houdt van een ultrastrakke look.

Ludo Monten, Product Development Manager bij Marlux: “De voorbije twee jaar hebben we hard gewerkt aan de ontwikkeling van een gegoten betontegel zonder sterke kleurverschillen en zonder wolkenpatronen in het oppervlak. Vandaag zijn we daarin geslaagd met Betolux. Bovendien kreeg de tegel nog een speciale coating mee, een echte productinnovatie die de tegel beschermt tegen vocht, vet en vuil. Daardoor heb je minder onderhoud aan je terras én ogen je tegels ook mooier. Bij gewone gegoten betontegels zie je al snel het minste vuil, dat is bij Betolux niet het geval.”

Betolux bestaat in één tint grijs in twee uitvoeringen, een strakke versie (Betolux Satin) en een versie met een fijne structuur (Betolux Diamond) – allebei ‘blotevoetenproof’!

Gezien op Batibouw: Betolux van Marlux

Praktische info

Formaat: 100 x 100 x 6 cm
Kleur: Grey
Afwerking: Diamond (fijne structuur), Satin (strak)
Richtverkoopprijs: 86,35 euro/m2

Ook interessant