Gewezen slachthuis in Aarschot staat te koop

  BE   27 november 2020 Bron: Bouw & Wonen
Gewezen slachthuis in Aarschot staat te koop
Het gewezen slachthuis aan de Betekomsesteenweg heeft een lange historiek. In de jaren í50 van vorige eeuw startte de familie Verbist op die locatie slachtactiviteiten. Mettertijd werd de site verschillende keren uitgebreid met stallen en een wachtplaats voor het aangebrachte vee. Na het vertrek van de familie was de site de vestiging van heel wat ondernemingen. Onder andere brouwerij Lupus was er aan de slag. In de aanpalende woning was ook een tijdje het Wolf-cafť actief. Nu staat de zone (+/- 1,09 ha) leeg en wordt deze als projectgrond te koop aangeboden. Het bedrijf en de woning kunnen ook afzonderlijk gekocht worden.

Slachthuis annex woning in Aarschot

Status

Het gaat over een bedrijfsgebouw en te renoveren woning (combi ondernemen-wonen mogelijk). Op termijn is het de bedoeling ook de twee aanpalende loten te koop aan te bieden. Er is voorkooprecht ten gunste van De Vlaamse Waterweg. De site is gelegen in RUP Bedrijventerrein Aarschot. Woning gelegen binnen een niet-vervallen verkaveling. Bouwjaar woning 1975. Bouwjaar slachthuis 1955 en 1989. EPC van de woning bedraagt 450 kWh/m≤. Mogelijk overstromingsgevoelig gebied. Onmiddellijk beschikbaar Ė vrij en onbelast Ė gewone voorwaarden.

Slachthuis annex woning in Aarschot

Instelprijs en biedingstermijnen

De instelprijs van de massa bedraagt 600.000 euro. Vanaf dinsdag 24 november om 14 uur kan er via het online platform biddit geboden worden voor de afzonderlijke loten, de bieding voor deze afzonderlijke loten sluit in principe op woensdag 2 december om 14 uur. Voor de massa kan er geboden worden vanaf woensdag 25 november om 14 uur tot donderdag 3 december om 14 uur. Ondertekening PV-toewijzing op het kantoor van notaris Kurt Geysels in Aarschot op maandag 7 december 2020 om 15 uur.


Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Easykit
  • bouwinfo