Algemeen

Geslaagde expeditie naar Mont Ventoux

Enkele medewerkers van Argent Alu hebben op 23 juni samen met enkele klanten de Mont Ventoux beklommen. De beklimming kadert in de Expeditie Mont Ventoux, een evenement dat jaarlijks georganiseerd wordt door de Nederlandse firma Destil IJzerwaren. De deelnemers van dit evenement steunden dit jaar de stichting ‘Orange Babies’, die zwangere vrouwen met HIV en hun baby’s in Afrika helpen.

“Op zondag 23 juni nam ik samen met mijn collega’s Dieter van Parijs en Gregory van Overmeeren en een paar klanten deel aan de Expeditie Mont Ventoux van de firma Destil,” vertelt Baptist Becker, verantwoordelijke voor de verkoop van Argent Alu in Nederland. Op vrijdag vertrokken de deelnemers naar de Mont Ventoux, waar op zaterdag al een eerste trainingsrit werd gedaan. Op zondag volgde dan de uiteindelijke beklimming van de Mont Ventoux.

“Wij zijn goed voorbereid naar deze Expeditie Mont Ventoux getrokken. Maanden werkten wij naar dit evenement toe met frequente trainingsritten, waarbij het ritme, de afstand en de moeilijkheidsgraad steeds verhoogd werden,” vult Baptist Becker aan. “Wij zijn dan ook trots dat wij in ons opzet slaagden en zonder noemenswaardige problemen de Ventoux naar boven reden.”

Ook interessant


Build for Life