Geef vieze luchtjes geen kans

11 oktober 2017 Bron: Bouw & Wonen / Philip Willaert 1 046 keer gelezen
Geef vieze luchtjes geen kans
Heeft u last van een slechte lucht in huis? Gezondheidsklachten op kantoor? Stankoverlast op school? Laat uw luchtkwaliteit onderzoeken als niets anders meer helpt. Met ons luchtonderzoek worden stankoverlast en andere klachten verholpen. Laat geuroverlast de sfeer niet bederven thuis en op het werk. Er bestaan bedrijven die zich op geurproblematiek toespitsen. Professionals die hun vak door en door kennen.

Luchtonderzoek voor bedrijven en particulieren om stankklachten de wereld uit te helpen is geen alleenstaand feit. Bedrijven wensen niet dat hub medewerkers worden blootgesteld aan gevaarlijke stoffen. En dat de werkgever voldoet aan wetten en Europese regels. Met ons lucht- en klimaatonderzoek bestaat voor ieder geurprobleem een oplossing.

Wanneer een luchtonderzoek op kantoor?

Meestal wordt een luchtonderzoek op kantoor uitgevoerd als er klachten in het gebouw aanwezig zijn. Dit kunnen gezondheidsklachten zijn zoals branderige ogen, een geďrriteerde huid, hoesten, benauwdheid, hoofdpijn en concentratieproblemen. Maar ook vervelende geuren of penetrante stankklachten. Wilt u weten waar een zorgwekkende of vervelende geur vandaan komt? Dan biedt een geuronderzoek vaak uitkomst.

Welk soort past bij de situatie?

Zure lucht, muffe stank of een penetrante geur op kantoor? Experts helpen u om het het juiste luchtonderzoek samen te stellen op basis van uw situatie en beschrijving. Daarna worden metingen verricht en monsters afgenomen om de luchtkwaliteit te onderzoeken. De resultaten worden gepresenteerd in een duidelijk rapport met passend advies. Zo kunt u de problemen thuis of op kantoor snel oplossen.

Particulier binnenmilieu-onderzoek

Het meest voorkomende luchtonderzoek in woningen is het particulier binnenmilieu-onderzoek. Dit is een algemeen luchtkwaliteitsonderzoek in huis waarbij de meest voorkomende ziekmakende pathogenen worden geanalyseerd. Bijvoorbeeld bacteriën, schimmels en gisten die uiteenlopende klachten kunnen veroorzaken. Denk aan branderige ogen, geďrriteerde slijmvliezen, branderige huid et cetera. Alles waarvan u in huis last heeft. Heeft u overlast van vieze geurtjes, contacteer de echte specialist ter zake.
Verstuur
  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Loxone
  • bouwinfo