Geef uw keuken een make-over

14 november 2016 Bron: Bouw & Wonen
Geef uw keuken een make-over
De keuken is ťťn van de meest bezette plaatsen in elke woning. Denk maar aan: het ontbijten, maaltijden bereiden, gezellig koffie drinken of zelfs gewoon een babbeltje slaanÖ . Nergens is het zaliger vertoeven dan in een aantrekkelijke, mooi gerenoveerde keuken. Uw huidige keuken kan er zo goed als nieuw uitzien met slechts enkele vervangingen zoals; keukendeurtjes, werkblad, kranen, toestellen en verlichting.

Wilt u uw keuken een nieuwe look geven zonder grote kosten te doen? Dan is keukenrenovatie de perfecte optie. Bij het renoveren van een keuken bespaart u namelijk een hoop geld en tijd. Ook zit u niet dagenlang in een verbouwing, waardoor u weer snel gebruik kan maken van uw zojuist gerenoveerde keuken.
Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan over keukenrenovatie.

Wat zijn de mogelijkheden bij keukenrenovatie

Eerste en vooral moet u precies weten wat u wilt vervangen aan uw keuken om op die manier de sfeer hetzelfde te houden of te verhogen. Er zijn tal van manieren om met kleine ingrepen uw huidige keuken een nieuwe look te geven zonder erg veel geld te spenderen. Als uw budget eerder beperkt is, kan u opteren om enkel de keukendeurtjes en de keukenfronten te vervangen. Vooral het vervangen of schilderen van de keukenfronten wordt steeds populairder omdat dit al heel snel een nieuwe frisse look geeft aan uw keuken.

Een andere mogelijkheid om uw keuken op een eenvoudige manier te doen heropleven, is het vervangen van uw aanrecht, deurgrepen, kraan, spoelbak en vloertegels. Uiteraard kan u uw keuken voorzien van een stukje luxe door nieuwe apparatuur in uw kasten te bouwen.Waarom kiezen voor een keukenrenovatie

Het grote voordeel is dat een keukenrenovatie goedkoper is dan het plaatsen van een nieuwe keuken. Uw keuken renoveren kan tot 50% goedkoper zijn.
Met een beperkt budget is het mogelijk om uw huidige keuken een compleet nieuwe look te geven dankzij keukenrenovatie.

Door een aantal kleine zaken aan te passen of te vervangen ziet uw gerenoveerde keuken er zo goed als nieuw uit. Uiteraard zorgt deze renovatie tot een waardestijging van uw woning, wat interessant is bij latere verkoop van uw woning. In vergelijking met het plaatsen van een nieuwe keuken zijn er bij keukenrenovaties meestal geen grote kap-of breekwerken nodig. Hierdoor hebt u nauwelijks hinder van de werf toestanden en beschikt u in een mum van tijd weer over uw zojuist gerenoveerde keuken.

Kan jouw keuken ook een opknapbeurt gebruiken? Heb je graag extra comfort in de keuken? Opteer dan voor een keukenrenovatie. Je betaald slechts 50% van de prijs in vergelijking met een nieuwe keuken en je hebt geen hinder van grote afbraakwerken. Klik hieronder vrijblijvend voor meer informatie en stel zelf je droomkeuken samen!Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo