Bedrijfsnieuws

Nieuwe Mobalpa-showroom opent de deuren Brussel-Woluwe

Nieuwe Mobalpa-showroom opent de deuren Brussel-Woluwe
Mobalpa, de specialist in keukens, badkamers en kasten, opent een nieuwe showroom in Sint-Stevens-Woluwe (Zaventem). Met deze nieuwe vestiging wil het merk zijn aanwezigheid in de regio versterken. De nieuwe Mobalpa-showroom in Sint-Stevens-Woluwe is heel goed bereikbaar: hij ligt op een druk bezochte commerciële as waar alle grote spelers uit de bouw en renovatie te vinden zijn (keukens, sanitair, bouwmaterialen ...).

De winkel, met een oppervlakte van 300 m², ligt aan de straatkant. De bezoeker ontdekt er vijf keukens, een badkamer, een berghok/wasruimte, een dressing, een hoek met kaptafel, uiteenlopende types kasten, een focusruimte en een ruimte van 21 m² waar men alle front- en werkbladstalen, de verschillende handgreepmodellen enz. kan bekijken. Er is ook een ingericht appartement van 42 m² dat toont wat er allemaal mogelijk is met Mobalpa en dat de bezoeker de kans biedt zich een beeld te vormen van zijn toekomstige interieur. De showroom heeft bovendien een 'loungehoek' met sofa’s, een tv-hoek en speelruimte voor de kinderen, waar de klanten even kunnen verpozen.

In de showroom komen verschillende stijlen aan bod: modern, retro, klassiek of Scandinavisch, iedereen komt aan zijn trekken. Een team van professionals staat klaar om de klanten te adviseren en te begeleiden in hun zoektocht naar het ideale interieur.

De zaakvoerder van de nieuwe vestiging heeft heel wat ervaring in interieurinrichting. Hij is niet voor niets eigenaar van Ateliers LINGAND, een renovatiebedrijf dat net als Mobalpa al bestaat sinds 1948. Dankzij deze dubbele achtergrond vinden de klanten hier een unieke partner die hun project van begin tot eind kan begeleiden. Een intern werkliedenteam biedt zijn diensten aan voor alle werkzaamheden die bij de plaatsing van een nieuwe inrichting komen kijken (uitbreken van de oude keuken/badkamer, aanpassingen aan de loodgieterij en elektriciteit, vloerbekleding, valse plafonds, verven, betegelen ...). Als de klant dat wenst, kan hij dus een beroep doen op een complete service.

Ook interessant