Gaan extreme klimaatvereisten en gestroomlijnd design samen?

2 december 2019 Bron: Sapa
Gaan extreme klimaatvereisten en gestroomlijnd design samen?
Waar zijn particulieren naar op zoek wanneer ze ramen en deuren gaan installeren in hun nieuwe woning of bij een renovatie?

Ten eerste zijn comfort en veiligheid ongetwijfeld twee fundamentele elementen wanneer huishoudens of architecten die werken aan bouw- of renovatieprojecten hierover een beslissing nemen.

Bovendien kiezen veel mensen voor oplossingen die voldoen aan deze voorwaarden waarvan de installatie aansluit bij een baanbrekend design.

Deuren en ramen van een huis zijn belangrijke elementen om een comfortabele en veilige leefruimte te creŽren. Bovendien is natuurlijk daglicht essentieel. Daarom worden de openingen vandaag steeds groter. Fabrikanten van aluminium schrijnwerk moeten systemen kunnen aanbieden die ook bestand zijn tegen extreme temperaturen en sterke windstoten.

Sapa helpt bouwheren energie te besparen en zichzelf te beschermen tegen de natuurelementen

Het merk Sapa heeft momenteel de Avantis Smartline 70 Ligna-oplossing voor u in huis, uit onze meest peformante thermische designreeks. Dit thermisch onderbroken aluminium 3-kamersysteem heeft een bouwdiepte van 100 mm. Met de Avantis Smartline 70 Ligna zijn trouwens 2 verschillende isolatieniveaus haalbaar. Zo kunt u een hogere isolatie bereiken met Sapa Foam die wordt ingebracht tijdens de productie van profielen. De roterende beglazingsrubbers (binnen en buiten) zijn identiek voor beide isolatieniveaus en zijn zo discreet mogelijk.

  • Avantis Smartline 70 Ligna Basic: Uw = 1,5 W/m2K (1230 mm L x 1480 mm H, Ug= 0,7, zichtbare zijde 71 mm)
  • Avantis Smartline 70 Ligna HI : Uw = 1,1 W/m2K (1230 mm L x 1480 mm H, Ug= 0,5, zichtbare zijde 71 mm)

Comfort is cruciaal, en mensen zijn ook altijd op zoek naar een systeem dat bestand is tegen sterke windstoten. Met de Avantis Smartline 70 Ligna kunt u vertrouwen op een oplossing die voldoet aan de veiligheidsnormen van categorie 3, en die een waterdichtheid van 900 Pa heeft.

Om individuen of architecten die werken aan renovatieprojecten of nieuwbouw ook op visueel vlak te bieden wat zij nodig hebben, biedt het merk Sapa de Avantis Smartline 70 Ligna-reeks aan in 3 verschillende designs: Ligna, Ligna Industrial en Ligna Vlak. Deze frame- en profieloplossingen hebben een strakke uitstraling en zijn daarom geschikt voor een landelijke, loft of industriŽle uitstraling. Architecten en interieurontwerpers zijn het erover eens dat de Avantis Smartline 70 Ligna-reeks perfect past bij zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo