Federale Verzekering opent Kantoor van de Toekomst in Ukkel

  BE   22 september 2020 Bron: Luna
Federale Verzekering opent Kantoor van de Toekomst in Ukkel
Het ‘Kantoor van de Toekomst’ in Ukkel
Federale Verzekering opent een nieuw ‘Kantoor van de Toekomst’ in Ukkel. Het nieuw kantoorconcept heeft een nieuwe, functionele inrichting en warme uitstraling. Het zet ook sterk in op de interactie met klanten van Federale Verzekering via digitale hulpmiddelen. Door de kracht van het persoonlijk contact te verrijken met een digitale beleving wil Federale Verzekering haar klanten een nog betere service bieden. Dit state-of-the-art ‘Kantoor van de Toekomst’, in het zuiden van Brussel, versterkt verder de verankering van Federale Verzekering in de hoofdstad.

De nieuwe vestiging geeft aan in welke richting Federale Verzekering zijn kantorennet ziet evolueren. ’Met dit nieuwe kantoor - met veel ruimte en licht - willen we dichter bij onze klanten staan’, legt Jean-Marie Bollen uit, Managing Director & Chief Commercial Officer bij Federale Verzekering. ‘Digitale kanalen en online diensten winnen aan belang, maar wij blijven ook inzetten op persoonlijk contact met onze klanten. Op deze manier combineren we de voordelen die digitale tools bieden met de kracht van de service en het persoonlijke contact met onze medewerkers ter plaatse.’

Zowel buiten als in het kantoor krijgt de klant informatie via digitale schermen. Het kantoor zelf combineert frisse moderniteit met een warme uitstraling, waarbij men informatie kan opzoeken via de digitale hub. Tijdens het gesprek met de kantoorhouder wordt een interactief touchscreen gebruikt. ‘Zo wordt het mogelijk om onze producten en diensten visueel voor te stellen en krijgt de klant nog duidelijkere informatie’, zegt Bollen. ‘Het touchscreen ondersteunt het gesprek door simulaties, presentaties, documenten en video’s weer te geven. De informatie die daarbij aan bod komt, wordt daarna via e-mail toegestuurd. Met een dergelijke totaalaanpak willen we nog beter inspelen op de noden van de klant. We houden bij elke fase van onze uitwisseling rekening met de strikte richtlijnen met betrekking tot de preventie van het coronavirus.’

Met de opening van het kantoor in Ukkel, investeert Federale Verzekering verder in haar kantorennet, dat trouwens ultramodern is. Hier komt de verwijzing naar het ‘Kantoor van de Toekomst’ vandaan. Er bestaan reeds meerdere ‘Kantoren van de Toekomst’ van Federale Verzekering: in Turnhout, Vilvoorde, Moeskroen, Rocourt bij Luik en Sint-Niklaas.

Federale Verzekering opent Kantoor van de Toekomst in Ukkel
Het ‘Kantoor van de Toekomst’, Xavier De Buestraat 67 in Ukkel

Een strategische uitbreiding in het zuiden van Brussel

De keuze voor Ukkel is voor Federale Verzekering niet meer dan logisch. ‘Er waren al 3 kantoren in Brussel – aan de Grote Markt, in Ganshoren en in Sint-Pieters-Woluwe’, zegt Olaf Meulders, District Manager Brussel & Vlaams-Brabant bij Federale Verzekering.

'Met dit nieuwe kantoor versterken we onze aanwezigheid in Brussel (de 19 gemeenten) en verzekeren we een strategische verankering in het zuidelijke deel. We zijn zeer tevreden met deze locatie omdat de regio van Ukkel een aanzienlijk business potentieel heeft voor Federale Verzekering. In extenso kunnen we zo een betere service bieden aan al onze klanten in Brussel en in de periferie, dankzij onze zeven agentschappen: in Aalst, aan de Grote Markt in Brussel Hoofdstad, Ganshoren, Leuven, Ukkel, Vilvoorde en Sint-Pieters-Woluwe’, aldus nog Meulders.


Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Easykit
  • bouwinfo