Isolatie

Eurowall, de dunste spouwisolatie voor elke isolatie-eis

In het kader van de steeds strenger wordende isolatie-eisen is Eurowall, de dunste spouwisolatie met de beste isolatiewaarde, geoptimaliseerd. De vier zijden van de plaat zijn voorzien van een nieuw tand- en groef kliksysteem. Hierdoor sluit de isolatie perfect op elkaar aan. Eurowall heeft bovendien een nieuwe asymmetrische bekleding: één zijde is een reflecterende aluminium bekleding bedoeld voor de spouwzijde. De andere zijde is alkalisch (cement) bestendig en wordt tegen de binnenmuur van de spouw aangebracht.

Eurowall spouwisolatie past perfect binnen het kader van duurzaam en energiebewust bouwen. Kiezen voor Eurowall betekent kiezen voor een veilig, gezond en kwaliteitsvol bouwmateriaal, dat de leefbaarheid van de woning en het comfort van de gebruiker op lange termijn garandeert, met een bijzondere aandacht voor alle milieutechnische aspecten.

Dankzij de goede kwaliteit van Eurowall blijft de isolatiewaarde op lange termijn behouden. Eens de woning goed geïsoleerd is, bent u zeker van het comfort en de leefbaarheid voor een leven lang! Wist u trouwens dat Eurowall de enige is als fabrikant van harde isolatieplaten met een gecertificeerd Keymark? De productie ervan gebeurt conform ISO 9001.

Het Eurowall systeem is toepasbaar in de traditionele bouw als in de houtskeletbouw en biedt uitstekende oplossingen in de nieuwste ontwikkelingen van Duurzaam Bouwen (DuBo) en Passiefhuis. Bovendien behoudt de architect een grote ontwerpvrijheid, want hij wordt niet beperkt door een te grote isolatie-dikte.

Bezoek Recticel Insulation op GevelTotaal op stand 01.B128.