Domotica

Ervaren en beleven in de Comelit Experience Room

Ervaren, beleven, voelen, dromen en geïnspireerd worden, zijn belangrijke ingrediënten om een droomwoning te realiseren. Het kan allemaal in de Experience Room in de nieuwe gebouwen van Comelit in Grimbergen. Eindklant, installateur en architect kunnen er elke werkdag, bij voorkeur op afspraak, terecht kunnen om de verschillende toepassingen van Comelit te ervaren. Een specialist zorgt voor deskundig advies en helpt om de ideale oplossing op maat van de klant uit te werken.

In een architecturale omgeving wordt een concept neergezet waarin iedereen zich kan herkennen en mee kan identificeren. De toepassingen waarmee we iedere dag in contact komen zoals verlichting, rolluiken, verwarming, videofonie, muziek, inbraakalarm en videobewaking zijn er naadloos geïntegreerd in een totaalconcept en -beleving. Innovatieve oplossingen inspireren om de woning op een hedendaagse manier te bedienen en efficiënt met energie om te gaan. Door middel van slimme bedieningen en oplossingen kan elke bezoeker de meerwaarde voor zijn of haar eigen leefwereld ervaren.

Ervaren en beleven in de Comelit Experience Room

De Experience Room is elke werkdag, bij voorkeur op afspraak, te bezoeken van 8u30 tot 17u: Comelit Group Belgium, Kleinewinkellaan 24, 1853 Grimbergen
Een afspraak maken kan via 02/411 50 99 of info@comelit.be.

Ook interessant