Nieuwbouw

Eerste steenlegging nieuwe burelen Hye / Argex

De eerste officiële steen van de nieuwe burelen van Hye en dochterbedrijf Argex werd woensdagmiddag gelegd door de Kruibeekse burgemeester Antoine Denert en de Zwijndrechtse schepen van middenstand en lokale economie Ann Van Damme.
Een 80-tal genodigden, waaronder mensen van hoofdaannemer Cordeel en architectenbureau Jaspers-Eyers & Partners, waren getuige van dit plechtige moment. Argex en Hye zijn doorheen de jaren uitgegroeid tot vaste waarden binnen de bedrijfswereld van respectievelijk Kruibeke en Zwijndrecht. Na jaren ‘gescheiden’ te hebben geleefd, hebben moeder- en dochteronderneming besloten om in de toekomst onder één dak te gaan huizen en dit aan de Kruibeeksesteenweg in Burcht.

De nieuwe burelen, bestaande uit een gelijkvloers en drie verdiepingen - goed voor zo’n 2.500m² kantoorruimte, zullen worden opgetrokken in panelen gemaakt op basis van Argexkorrels. Het wordt een multifunctioneel en flexibel gebouw dat naast een laag energieverbruik ook het nodige comfort zal bieden. Verwacht wordt dat de werken tegen oktober 2012 voltooid zullen zijn.