Een spa met natuurlijke chloor en minder waterverbruik

12 december 2019 Bron: King George
Een spa met natuurlijke chloor en minder waterverbruik
Genieten van luxe en toch ook aan onze planeet denken? Wellness-specialist Gervi lanceert op Batibouw 2020 het ‘Hotspring Spa Freshwater-zoutsysteem’ dat water op een natuurlijke manier zuivert en zorgt dat het minder snel ververst moet worden. Een fikse besparing voor de natuur en de portemonnee!

Gervi Hotspring Spa Freshwater-zoutsysteem

Het allerbeste spa-water

Zuiver, helder water is essentieel voor een geweldige spa-beleving. Elke spa in de Highlife-collectie van Hotspring Spa is voorzien van de beste technologieën op vlak van waterverzorging, met als nieuwste snufje het FreshWater-zoutsysteem. Het water in de spa wordt hiermee continu gefilterd, ook wanneer de jets ingeschakeld zijn. Gervi loopt hier voor op veel van haar concurrenten, want hoewel je net bij actieve jets het hardst gefilterd water nodig hebt, biedt niet elk merk dit aan.

Het FreshWater-zoutsysteem is een betaalbaar en gebruiksvriendelijk waterverzorgingssysteem dat het spa-water een heel jaar lang zuiver en helder houdt. Een cartouche in titanium wekt chloor op uit zout en laat dat langzaamaan vrijkomen in het water, waardoor dit zuiver en altijd klaar voor gebruik blijft. Het gebruik van minder chemicaliën zorgt voor een langere levensduur van het water en laat het zacht en natuurlijk aanvoelen.

Gervi Hotspring Spa Freshwater-zoutsysteem

Filterfeiten

Elk model uit de Highlife-collectie bevat tot wel vijf Tri-X-filters waar al het water door gaat, ook wanneer de jets zijn ingeschakeld. Deze herbruikbare filters kunnen dankzij de exclusieve driedimensionale technologie aanzienlijk meer water filteren dan de standaard papieren filters. Met slechts drie cartouches blijft het water een heel jaar goed. Externe hulp van experten om het systeem te onderhouden is overbodig – u kunt in een paar seconden tijd heel eenvoudig zelf de cartouche vervangen. Wilt u de filter schoonmaken, wat helemaal niet vaak moet, kan dit gewoon in de vaatwasmachine.

Gervi Hotspring Spa Freshwater-zoutsysteem

Duurzame wellness

De behoefte om het spa-water langer te laten meegaan, vormde de inspiratie voor dit unieke systeem. Eenvoudig te onderhouden en goed voor de natuur. Met deze technologie zijn minder chemicaliën nodig, waardoor het water gewoon zuiver en zacht aanvoelt en je geen last meer hebt van vervelende geuren of een jeukende, droge huid of ogen. Het Freshwater-zoutsysteem beperkt ook de waterverspilling. Zo moet je de spa niet meer regelmatig laten leeglopen en opnieuw vullen – het spa-water blijft een heel jaar lang goed. Deze technologie komt bovendien ook de Hotspring Spa’s belofte ‘Every day made better™’ na door te zorgen voor beter water op een eenvoudige manier.

HOTSPRING stand Batibouw 2020 (paleis 1, stand 321): HOTSPRING spa’s.

Lees ook:


  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • bouwinfo