Een slimme innovatie: keukenontwerp aan huis

16 december 2022 Bron: Bouw & Wonen
Een slimme innovatie: keukenontwerp aan huis
Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, maar zie je er tegenop om stad en land af te lopen om een keuken uit te zoeken? Door de opstellingen van de voorbeeldkeukens kun je het overzicht kwijtraken en weet je niet waar je moet beginnen. Kies daarom voor de vertrouwde omgeving van je eigen huis om je droomkeuken uit te zoeken. Dat kan nu met een keukenontwerp aan huis.

Maak een afspraak voor een keukenontwerp aan huis

Het idee achter het keukenontwerp aan huis is eigenlijk heel eenvoudig: je maakt een afspraak en de keukenspecialist komt naar jou, in plaats dat jij de deur uit moet. Het voordeel van dit bezoek aan huis is dat de adviseur direct een duidelijk beeld heeft van de ruimte die je in de keuken hebt, maar ook van de stijl van je inrichting. Heb je bijvoorbeeld een open keuken, dan kan deze stijl meteen in het ontwerp van de keuken meegenomen worden. Tijdens de afspraak bespreek je je wensen en kun je uiteraard ook al je vragen stellen. Op basis van de verkregen informatie maakt de adviseur direct een 3D-ontwerp van je nieuwe keuken. Op deze manier zie je met het keukenontwerp aan huis meteen hoe je nieuwe keuken er uit gaat zien.

Grote keuze uit diverse keukenstijlen

Uiteraard krijg je niet alleen een goed beeld van het ontwerp van de keuken. Je kunt ook kiezen uit de verschillende materialen die in je nieuwe keuken toegepast worden. Want behalve dat je een keukenontwerp aan huis krijgt, neemt de adviseur ook de showroom mee. Je kunt zo de voorbeelden van aanrechtbladen en tegels op je gemak bekijken en een weloverwogen keuze maken. Hierbij komt het 3D-ontwerp nog meer tot leven. Het maakt het ook eenvoudig om een bepaalde stijl te kiezen. De keukenspecialist zal je hier uiteraard ook in adviseren en desgewenst suggesties doen voor een landelijke inrichting of een industrieel ontwerp. Ook bespreek je de opstelling van de keuken en welke inbouwapparatuur je wenst.

Een slimme innovatie: keukenontwerp aan huis

Een vakkundige installatie van je nieuwe keuken

Het voordeel van het laten maken van een keukenontwerp aan huis is dat het hier niet stopt. Want als je inderdaad akkoord bent met het ontwerp, dan wordt alles zorgvuldig opgemeten zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan tijdens het bestellen. De keuken wordt besteld bij betrouwbare leveranciers, waarbij uitsluitend gewerkt wordt met bekende A-merken. Nadat de keuken op maat is gemaakt, worden alle onderdelen zorgvuldig gecontroleerd voordat deze naar je woning worden overgebracht. Vervolgens wordt de nieuwe keuken deskundig gemonteerd en ge´nstalleerd door vakmensen. Doordat deze werkzaamheden in eigen beheer gedaan worden, zijn de kosten overzichtelijk en dat zie je terug in de gunstige prijs van je keuken.

Complete service, ook na installatie

Voor de keuken die je hebt laten plaatsen op basis van een keukenontwerp aan huis geldt dat je vijf jaar garantie hebt. Dat geeft je wat extra zekerheid. Maar ook het feit dat, voordat deze garantietermijn verstreken is, de keukenexpert een servicecheck zal uitvoeren, is een prettige gedachte. Het waarborgt de kwaliteit van de keuken die je bestelt met het keukenontwerp aan huis, zodat je er nog jaren plezier van hebt.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo