Keukens

De reis naar jouw nieuwe keuken

De reis naar jouw nieuwe keuken
Het ontwerpen van een keuken moet een plezierige ervaring zijn. Per slot van rekening gaat het om een van de belangrijkste vertrekken in een woning. De keuken is de plaats waar het gezin bijeenkomt en het genoegen van het gezamenlijk eten begint. De Poggenpohl-reis naar jouw keuken vanaf de eerste ideeën tot aan de afgewerkte keuken is zo gepland dat je een perfecte keuken krijgt die geheel bij jouw behoeften past.

1. Inspiratie

Elke Poggenpohl-keuken wordt gemaakt om aan de visie en wensen van een individuele klant te beantwoorden. En terwijl sommige klanten precies weten wat zij willen, vinden anderen het nuttig om te beginnen met het definiëren van hun favoriete stijlen en ontwerpen via aansprekende afbeeldingen van complete keukens. De website bevat voorbeelden van Poggenpohl-keukenprojecten voor klanten in de gehele wereld, die kunnen worden opgeslagen op het website-onderdeel My Poggenpohl. Klanten kunnen ook hun eigen web afbeeldingen uploaden naar hun My Poggenpohl- map.

2. Opmeten en plannen

Na de eerste afspraak gaat de Poggenpohl-designer de ideeën vormgeven. Poggenpohl-designers zijn specialisten in het ontwerpen van interieurs en kijken naar zowel de behoeften van de klant als de mogelijkheden van de ruimte. Het begrijpen van de vorm en indeling van een woning met de keuken als middelpunt is wezenlijk voor het maken van een keukenontwerp dat beantwoordt aan de klantwensen. De keukens worden op maat gemaakt, zodat elke centimeter wordt benut.

De reis naar jouw nieuwe keuken

3. Maatwerkdesign

Het proces waarbij het Poggenpohl-ontwerp, de indeling, uitrusting, kleuren, materialen en afwerking wordt gekozen vormt een van de genoegens van het bezit. Deze details maken overigens ook het verschil bij het gebruiksgemak dat een klant van zijn keuken zal ervaren. Efficiënt, toegankelijk bewaren van bestek, aardewerk, kookgerei en etenswaar is cruciaal bij een goed keukenontwerp. Als onderdeel van de Poggenpohl-service maakt de designer 3D-tekeningen van de keukenontwerpen die de klant kan beoordelen. My Poggenpohl is een afgeschermd deel van de Poggenpohl.com-website waar klantprojecten worden opgeslagen. Door dit te gebruiken kunnen klant en designer het ontwerpproces en de evaluatie vanaf het mood board tot aan het afgeronde project volgen.

De reis naar jouw nieuwe keuken

4. Bestelling en plaatsing

Nadat over ieder onderdeel van de keuken overeenstemming is bereikt gaan de volledige en exacte specificaties naar de Poggenpohl-fabriek in Herford. In de meeste gevallen zal Poggenpohl elk aspect van de installatie vanaf het ontwerp tot de uiteindelijke overdracht begeleiden. Desgewenst kan Poggenpohl ook samenwerken met door de klant aangewezen installateurs.

De reis naar jouw nieuwe keuken

5. Levenslange service

edere Poggenpohl-keuken wordt gebouwd volgens de strengste normen om de eigenaar levenslang ten dienste te kunnen staan. Elke bezitter van een Poggenpohl-keuken mag dan ook rekenen op levenslange ondersteuning. Om deze te faciliteren ontvangt iedere klant een persoonlijke service card die gekoppeld is aan de vastgelegde specificaties van zijn keuken.

De reis naar jouw nieuwe keuken

De checklist

Met deze checklist doorloop je een aantal belangrijke stappen in het komen tot een ontwerp van jouw droomkeuken: