Individuele keuken met hoogwaardige details

13 februari 2017 Bron: Voorlichtingsburo Wonen Verstuur
Individuele keuken met hoogwaardige details
Voor sommige producten is het helemaal niet erg dat die aan de lopende band worden geproduceerd. Vooral gebruiksvoorwerpen dienen vooral functioneel te zijn. Het uiterlijk maakt dan niet zoveel uit. Meer bij de inrichting van je huis wil je graag jouw eigen smaak en persoonlijkheid terugzien. En niet de smaak van de fabrikant of ontwerper. Dat geldt zeer zeker ook voor de moderne keuken. Deze is allang niet meer alleen functioneel. In de keuken wordt veel tijd doorgebracht en niet alleen om te koken. Bij een persoonlijke keuken hoort een individuele vormgeving.

Horizontale of verticale decorprints

Bij Poggenpohl staat de wens van de klant centraal. Bij de decorprints breidt Poggenpohl het portfolio uit met nieuwe, authentieke decors. Zilveressen, essen gerockt en eiken Heritage zijn de nieuwe decors met opdruk van synchrone poriën. Die kunnen op verzoek met horizontale of verticale structuurrichting besteld worden. De hoogwaardige decoropdruk wordt hierbij exact afgestemd op het structuurverloop van de decorprint.

Details maken het af

Nieuwe, hoogwaardige en innovatieve details maken de individuele keuken helemaal af. Zo wordt de rand-beugelgreep uitgevoerd in aluminium geanodiseerd, rvs-kleurig geanodiseerd of zwart geanodiseerd. Maar ook het mechanische openingssysteem voor kasten met kleppen in greeploze keukenplanningen vormen een mooie detail. Het programma voor 2017 wordt gecompleteerd door de moderne, inlaatbare stopcontactelementen voor het werkblad met extra USB-charger.

Lees ook:

Verstuur
  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Loxone
  • bouwinfo