Nieuwbouw

Een nieuw(bouw) verhaal… naast het monster van ijzer en staal

Een nieuw(bouw) verhaal… naast het monster van ijzer en staal
In het begin van de zomervakantie gaat projectontwikkelaar Group Deneve van start met de realisatie van nieuwe karaktervolle en duurzame gezinsappartementen in combinatie met enkele commerciële panden aan de Vredesbrug te Blaasveld - Willebroek.

Op de voormalige historische plek van de papierfabriek De Naeyer, start het nieuwbouwproject genaamd “Vredebrug”.

Nieuwbouwproiect aan de Vredesbrug te Blaasveld - Willebroek
De Naeyer was niet alleen een producent van papier, maar bepaalde mee de toekomst van Willebroek waar nog enkele authentieke elementen van te zien zijn zoals de fabrieksmuur, poorten en de beschermde watertoren. Vandaag de dag heeft deze fabriek plaats gemaakt voor het vertoeven in een rustige en veelzijdige woonbuurt voor jong en oud. Ook de stalen Vredesbrug draagt bij tot de geschiedenis van Willebroek die gebouwd werd na de bevrijding van Antwerpen na WO II. Vandaar de naam van het project “Vredebrug”. De moderne, tijdloze architectuur van het project zorgt voor een mooi evenwicht tussen de historische restanten en de impressionante stalen hefbrug.

Speelse zuidgerichte terrassen en unieke dakluifels omkaderen 3 percelen met in totaal 41 voordelige appartementen en 3 commerciële units met een totale oppervlakte van 467m2.
Door de rondom rond uitzichtrijke terrassen tot 60m2 en de grote raampartijen, is er vanbinnen een lichtinval die de woning volledig doet opklaren. De slimme architectuur van Studio Inarco zorgt ervoor dat de open ruimte met open keuken op verschillende manieren te benutten is. Bovendien is er een ruime keuze aan één-, twee- en drieslaapkamers en kan je de voetjes in de winter verwarmen door de standaard voorziene vloerverwarming. Naast de privé tuinen wordt de nabije omgeving voorzien van een groen jasje en gezellige wandelpaden. Deze verfijnde en energiezuinige BEN-gezinsappartementen zijn gemakkelijk toegankelijk via de ondergrondse parking waar zich ook grote bergingen bevinden.

Nieuwbouwproiect aan de Vredesbrug te Blaasveld - Willebroek
Dit prachtig pareltje wordt verkocht vanaf € 184.900 (excl. kosten)en staat in een veilige buurt tussen het aangename stadsgedeelte met scholen, winkels en toegankelijk openbaar vervoer én het groene gedeelte met geweldige fietsroutes vlakbij het kabbelende water van het Zeekanaal. Tevens is er een vlotte verbinding met grote invalswegen zoals Brussel-Antwerpen.

Group Deneve staat voor een hoge levensstandaard, sterke architecturale visie en streven naar kwaliteit… en trekt dit ook door in zijn projecten! Ze creëren een plek waar ruimte is om te genieten van het leven en ontwikkelen daarom elk project met hart en ziel. “Relax. You’re home”!

Nieuwbouwproiect aan de Vredesbrug te Blaasveld - Willebroek

Ook interessant