Een luxe uitstraling met schilderij op plexiglas

3 september 2021 Bron: Bouw & Wonen
Een luxe uitstraling met schilderij op plexiglas
Ieder interieur verdient iets moois aan de muur. Een schilderij op plexiglas zorgt voor een luxe uitstraling en een bijzondere sfeer in een woon- en werkkamer. Een plexiglas schilderij is door de haarscherpe afbeelding en de diepe en intense kleuren een blikvanger in iedere ruimte. Dankzij de prachtige dieptewerking en de heldere, levensechte kleuren word je als het ware in het schilderij getrokken. De hoogwaardige drukkwaliteit garandeert dat alle subtiele details perfect te zien zijn. Een schilderij op plexiglas is een unieke kunstvorm. Het is dť trend in interieurdecoratie.

Licht van gewicht, sterk, kleurvast en bestand tegen krassen, vocht en uv-straling

Een schilderij op plexiglas laat meer licht door dan een schilderij op glas. Plexiglas ofwel acrylglas is veel lichter in gewicht dan glas en is ongeveer dertig maal sterker dan glas. Het materiaal is bovendien duurzaam en eenvoudig te reinigen met een doekje. De mooie kleuren blijven behouden. Een schitterende glans spat van het plexiglas schilderij af. De sfeer van het kunstwerk verandert met de lichtinval. Zo heb je op een zonnige of bewolkte dag een heel ander aanzicht. Met variatie in verlichting op het plexiglas schilderij kun je ook verschillende sferen creŽren. Een plexiglas schilderij is bestand tegen krassen, vocht en uv-straling. Het stelt je staat om vele jaren van jouw bijzondere wanddecoratie te genieten.

Brede en veelzijdige collectie schilderij op plexiglas

De fotoís die je kunt bestellen op plexiglas zijn van de hoogste kwaliteit en kunnen onder het kopje Ďartí vallen. In samenwerking met nationale en internationale artiesten, fotografen, architecten, interieurdesigners en interieurzaken is een imposante en oogstrelende collectie samengesteld. De categorieŽn schilderij op plexiglas variŽren van abstract, animals, artistic, architecture & urban tot culture, landscapes, portrait, brands & icons. Het aanbod wordt steeds vernieuwd, zodat je altijd een exclusief schilderij op plexiglas in je bezit kunt krijgen.

Sublieme beeldkwaliteit, superieure diepgang en glossy uitstraling

Het artwork heeft een sublieme beeldkwaliteit, een superieure diepgang en een glossy uitstraling. De foto of kunstafbeelding wordt achter het circa 6 mm dikke plexiglas verlijmd. Alle kunstwerken hebben een blind aluminium ophangsysteem. Hiermee wordt een zwevend effect ťn een bijzonder stijlvolle presentatie bereikt. Een schilderij op plexiglas is verkrijgbaar in alle soorten en maten. Van 60x90 cm, 80x120 cm en 90x135 cm tot 100x150 cm, 120x180 cm en 135x200 cm. Afwijkende formaten en andere kleurstellingen zijn op verzoek ook mogelijk.

Een schilderij op plexiglas past in elke ruimte

Een schilderij op plexiglas past eigenlijk wel in elke ruimte. Denk aan de woonkamer, de slaapkamer, de entree, de hal, het kantoor of de galerie. Het geeft het vertrek een artistieke en chique touch. Met een juiste kleurkeuze integreert het plexiglas schilderij harmonieus bij de kleuren van jouw interieur. Deze unieke wanddecoratie is een eyecatcher op een kale muur in een sprekende kleur. Het is gemakkelijk combineren met een schilderij op plexiglas, aangezien de kleuren helder zijn en het kunstwerk geen frame of lijst nodig heeft. Het schilderij neemt een natuurlijke plaats in de kamer in.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo