Keukens

Een keuken met de look & feel van een stijlvol kleedje

Bij de tailor made keuken waarmee Emmanuel Fraeye uitpakt op de biënnale Interieur ligt de nadruk meer dan ooit op ‘tailor’. Het exclusieve materiaal voor het nieuwste keukenontwerp doet immers denken aan een luxueuze kostuumstof. Verder is deze keuken - net als een maatpak - perfect afgestemd op de wensen van de klant en biedt hij alle bewegingsvrijheid voor culinaire hoogstandjes!

Om de look & feel van een kwaliteitsstof te evenaren, verwerkte Emmanuel Fraeye een nieuwe soort hout in het concept. Dit exclusieve materiaal voelt warm en luxueus aan, en is tegelijk perfect hygiënisch schoon te houden. Het speciale hout wordt gecombineerd met gezandstraalde carrara, grijze corian, laminaat of notelaar.

EF creëert al decennia lang tijdloze en unieke keuken- en interieurconcepten. Hiervoor staat een eigen team interieurarchitecten en ervaren meubelmakers garant. Bert en Pieter Fraeye zijn de derde generatie die de passie voor het vakmanschap blijven uitdragen en telkens met innovatieve oplossingen voor de dag komen. Die drang naar vernieuwing vertaalt zich onder meer in de unieke materialen en vormgeving die Emmanuel Fraeye straks voorstelt op Interieur. Zo lanceert EF ook zijn innovatieve ladenconcept.

Aanraken mag!
Emmanuel Fraeye stelt hun ‘tailor’ keukenconcept in première voor op de biënnale Interieur in Kortrijk (20-28 oktober 2012). Een keuken met de look & feel van een luxueus kostuum? U bent bij deze van harte uitgenodigd om te ervaren hoe dit aanvoelt!
Hall 6 stand 602