Een intex zwembad: nu al d tuintrend van 2019?

2 oktober 2018 Bron: Bouw & Wonen
Een intex zwembad: nu al d tuintrend van 2019?
De zomer is officieel voorbij. Dit betekent dat we langzaamaan weer moeten wennen aan lagere temperaturen, meer neerslag, een hardere wind en bovendien meer donkere dagen. Kunt u niet wachten tot de zomer weer begint? Dan kunt u zich wellicht alvast bezig houden met de make-over die u uw tuin volgend jaar wil geven.

Wilt u dat uw tuin er volgend jaar op en top trendy uit ziet? Verdiep u dan eens in d tuintrend van 2019: intex zwembaden.

Wat is een intex zwembad?

Een intex zwembad is een zwembad dat u gemakkelijk op kunt zetten en weer af kunt breken. Het is geen opblaasbaar zwembad, maar een zwembad met een stevig frame. In tegenstelling tot het gemiddelde opblaasbare zwembad, is een intex zwembad erg diep. Dit maakt het zwembad niet alleen leuk voor de kids, maar ook voor volwassenen.

D tuintrend van 2019

Dit jaar hebben we een ontzettend lange zomer gehad. In mei was het al heerlijk weer in zelfs in september hebben we nog enkele prachtige dagen gehad. De kans is groot dat ook volgend jaar een geweldige zomer gaat bieden. Wilt u optimaal van het heerlijke weer profiteren? Dan koopt u een intex zwembad bij een dealer, d tuintrend van 2019.

De voordelen van een intex zwembad

Intex zwembaden zijn de afgelopen jaren erg populair geworden. Ook volgend jaar wordt er een flinke verkoopgolf verwacht voor deze opzetzwembaden. Niet voor niets, want intex zwembaden hebben diverse voordelen.

Ten eerste is een intex zwembad erg goedkoop. Vergelijken we de kosten van een intex zwembad met de kosten van een ingegraven zwembad, dan is een intex zwembad beduidend goedkoper. Niet alleen de aanschafkosten zijn laag, maar ook de kosten voor aanleg en onderhoud zijn erg aantrekkelijk. Heeft u een kleiner budget, maar wilt u wel een mooi zwembad in de tuin? Dan is een intex zwembad ideaal.

Daarnaast kunt u een intex zwembad gemakkelijk en snel opruimen aan het einde van de zomer. Laat het zonnetje zich wat minder zien en worden de temperaturen lager? Dan kunt u het zwembad afbreken en opruimen, zodat u de ruimte in uw tuin voor andere doeleinden kunt gebruiken. U zet het zwembad gewoon in de schuur of garage tot het zonnetje zich weer laat zien, in april of mei.

Tot slot kunt u een intex zwembad op alle soorten ondergrond plaatsen. Het maakt niet uit wat voor grond u in uw tuin heeft liggen. U kunt dit zwembad op stenen zetten, maar ook op gras of zand.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo