Badkamers

Een echte Italiaanse schone voor het ultieme wellnessgevoel

Een echte Italiaanse schone voor het ultieme wellnessgevoel
Vorig jaar heb je kennis kunnen maken met de stoere industriële stijlbadkamer die speciaal door mijn bad in stijl ontworpen is. Met deze badkamerstijl lieten ze zien dat de industriële badkamertrend erg populair is. Deze industriële stijlbadkamer is exclusief gestyled door interieurstyliste Marije Develing van Maison Belle.

Hoewel deze industriële trend nog volop in beweging is, is er een nieuwe trend upcoming; de mediterrane look. Ook deze prachtige, sfeervolle trend laat mijn bad in stijl graag aan je zien. Daarom hebben zij een mediterrane stijlbadkamer samengesteld. Deze frisse stijlvolle badkamer is het tegenovergestelde van de eerdergenoemde industriële badkamer. Zachte kleuren en grote matwitte tegels geven je het gevoel dat je je aan de mediteraanse zee waant.

De mediterrane Stijlbadkamer van mijn bad in stijl

Gedurfd contrast

De items voor deze stijlbadkamer zijn zorgvuldig geselecteerd om de ultieme mix tussen trends en stijl te creëren. De mediterrane uitstraling in combinatie met het matwitte sanitair en de RVS elementen stralen pure luxe, maar ook speelsheid uit. Zo is het badmeubel “Dawn” voorzien van een prachtig houtdessin, wat een mooi contrast geeft met het kleurenpalet dat bij deze mediterrane look past. De radiator is bijvoorbeeld in de trendkleur Duivenblauw gespoten. Deze RAL-kleur geeft het geheel een extra luxe en mediterraans tintje en maakt het geheel helemaal af. Is deze kleur je iets te heftig? Geen nood, hij is leverbaar in iedere (RAL-)kleur.

De tegelkeuze valt op een luxueuze matwitte wandtegel in een groot formaat van liefst 40×120 cm. Omdat dit een gerectificeerde tegel betreft kun je de tegels bijna naadloos tegen elkaar aan laten sluiten, waardoor een strak en rustig geheel ontstaat.

De mediterrane Stijlbadkamer van mijn bad in stijl

Stijlvol en praktisch; de perfecte combinatie!

Natuurlijk houden we niet alleen van stijlvol, maar ook van praktisch. Zo is deze subtiel omlijste spiegel voorzien van een ingebouwde, verlichte, vergrootspiegel met dimmer. Of kijk bijvoorbeeld naar het matwitte, rimless wandcloset. Strak om te zien, maar ook nog eens makkelijk schoon te houden en hierdoor zeer hygiënisch.

De mediterrane Stijlbadkamer van mijn bad in stijl

Een snelle douche of lekker relaxen in bad?

De prachtige inloopdouche met matwitte profielen en leverbaar in diverse uitvoeringen en formaten, geven je badkamer een ruimtelijk effect. Door de handige rand kun je prima al je spulletjes bij de hand houden. Het matwitte, zogenaamd ‘back to wall bad’ maakt het geheel helemaal af. Omdat het bad niet wordt ingetegeld, draagt dit bij aan een rustig en ontspannen beeld in deze fraaie badkamer.

De mediterrane Stijlbadkamer van mijn bad in stijl

Nieuwsgierig geworden?

De prachtige stijlbadkamers kun je komen bewonderen bij de mijn bad in stijl specialisten. De mediterrane stijlbadkamer is momenteel in aanbouw bij de specialisten, dus wil je specifiek een van deze stijlbadkamer bewonderen? Neem dan van tevoren even contact op met de showroom bij jou in de buurt.

Ook interessant