Een cadeau dat geld opbrengt en impact heeft

  BE   27 december 2019 Bron: Wooncoop
Een cadeau dat geld opbrengt en impact heeft
Wooncoop is een wooncoöperatie die het beste van wonen en huren combineert, binnen ecologische en duurzame collectieve woonprojecten. De eindejaarsperiode is het uitgelezen moment om je geliefde of je petekind hiervan deel te laten uitmaken: met de cadeaubon van wooncoop laat je iemand aandeelhouder worden van een van de meest vernieuwende woonconcepten van het land. Een prachtig alternatief voor die nutteloze cadeaus die binnen enkele weken toch op tweedehandssites te vinden zijn. Tijd voor een slim en duurzaam geschenk, waarmee je de nieuwjaarsresoluties voor een deel helpt waarmaken.

Tijdens de kerstperiode worden er onnoemelijk veel nutteloze presentjes gekocht. Omdat ze gewoon té fout zijn, of compleet onbruikbaar voor de ontvanger. Cadeaubonnen zijn erg in trek, maar ook die worden dikwijls niet gebruikt. Ze zijn toch niet helemaal je ding, of je denkt er pas aan om ze in te wisselen als ze al vervallen zijn.

Doe eens een aandeel van een radicaal vernieuwend woonconcept cadeau

Niet zo met de cadeaubon van wooncoop, want dat is een bon die geld opbrengt: met een beoogd dividend van 2% brengt een aandeel van wooncoop aanzienlijk meer op dan een spaarboekje. En het is tegelijkertijd een duurzame investering: vanaf 250 € bouw je mee aan een oplossing voor de problemen op de woningmarkt en zorg je ervoor dat mensen tegen kostprijs kunnen wonen.

Wooncoop - Een cadeau dat geld opbrengt en impact heeft

Maar drie stappen verwijderd van aandeelhouderschap

Een cadeaubon van wooncoop aankopen is heel gemakkelijk: je surft naar wooncoop.be/cadeaubon, waar je alle informatie vindt. Je vult een formulier in, betaalt het aandeel van 250 € en de cadeaubon wordt per mail opgestuurd naar de bestemmeling. De ontvanger moet op de website gewoon nog even het nummer van de bon invullen en valideren, en hij/zij is aandeelhouder van een de innovatiefste en slimste woonconcepten van het land.

Meer info op: wooncoop.be/cadeaubon

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo