Duurzaam Bouwen

Duurzaamheidsconferentie Our Common Future 2.0

Op vrijdag 20 mei 2011 organiseert Our Common Future 2.0 een groot duurzaamheidsevenement. Dit evenement vormt de afsluiting van het unieke crowdsourcingsproject OCF 2.0 (www.ourcommonfuture.nl). In dit project hebben 400 mensen op vrijwillige basis samen een nieuwe duurzame toekomstvisie voor Nederland geschreven. Dat heeft geresulteerd in het boek ‘Duurzaam Denken en Doen - Inspiratieboek voor onze gezamenlijke toekomst’ (Uitgeverij: Kluwer).

Tijdens het evenement wordt het eerste exemplaar van dit inspirerende boek aangeboden aan Ruud Lubbers. Daarnaast zijn er bijdragen van Marjan Minnesma, Adjiedj Bakas, Ruud Koornstra en vele anderen. Ook zal er met vijf prominente Tweede Kamerleden worden gedebatteerd over de rol van de politiek in het verduurzamen van Nederland. Naast een plenair ochtendprogramma zijn er ’s middags ruim vijfentwintig parallelsessies.

Kortom: een dag bomvol interessante lezingen, debat en interactie over duurzame ontwikkeling. Een ticket zonder boek kost 25 euro en met boek 35 euro (bij aanmelding voor 1 mei). Inschrijven voor dit inspirerende evenement kan op www.ocfconferentie.nl.