Nieuwbouw

Durven opdrachtgevers over de crisis heen te kijken?

Denken opdrachtgevers voor de laagste prijs te gaan en kiezen ze voor het ‘ouderwetse’ aan- en uitbesteden? Of kijken ze over de crisisperiode heen en maken ze de keuze voor vernieuwend opdrachtgeverschap waarbij samenwerking centraal staat? Veel opdrachtgevers verkeren in tweestrijd.

Trebbe als dienstverlenende bouwer is overtuigd van de voordelen van ketenintegratie waarbij afzonderlijke bedrijven samenwerken om tot een hoger niveau te komen. Voordelen die we opdrachtgevers graag laten zien. Met BIM creëren we een transparanter proces met een sterk verminderde kans op faalkosten. Kwaliteit waar de opdrachtgever direct bij is gebaat. Bouwen met Lean-principes levert een aanzienlijk snellere ontwikkel- en bouwtijd op met forse kostenbesparingen. We zorgen ervoor dat de opdrachtgever en de eindgebruiker vooraf exact het resultaat van hun wensen kunnen zien. Dus geen verrassingen achteraf, maar duidelijkheid in elke fase van het project.

Wij stellen onze kennis graag ter beschikking aan opdrachtgevers die de stap naar vernieuwend opdrachtgeverschap willen maken. Bent u het korte-termijn-denken als gevolg van de crisis zat? Staat u open voor de toekomst? Of denkt u juist dat het traditionele aan- en uitbesteden de toekomst heeft? Ik ben benieuwd naar de visie van zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers! Want samen bouwen wij aan de toekomst. Een toekomst waarin we allemaal met veel plezier willen wonen, werken en leven.