Drie simpele ingrepen om uw huis er als nieuw uit te laten zien

  BE   Bron: Bouw & Wonen
Drie simpele ingrepen om uw huis er als nieuw uit te laten zien
Het is erg belangrijk dat u zich thuis voelt in uw eigen woning. Hierom is het ook belangrijk dat uw woning er goed uit ziet. Soms bent u echter toe aan vernieuwing. Daarom zetten wij hieronder drie simpele ingrepen aan uw woning onder elkaar waarmee uw huis een nieuwe look krijgt, zonder dat u uw hele huis moet verbouwen.

Nieuwe ramen en deuren

Het nemen van nieuwe ramen en deuren kan wonderen doen voor de uitstraling van uw woning. Zo kunt u kiezen voor houten ramen en deuren, die uw huis een warme uitstraling geven, aluminium ramen en deuren, die uw huis een moderne look geven en PVC ramen en deuren, die u kunt stylen zoals u wilt. Het laten plaatsen van nieuwe ramen en deuren duurt maar één dag, en naast een nieuwe look brengt het laten plaatsen van nieuwe ramen en deuren ook andere voordelen met zich mee, zoals een isolerende werking en inbraakveiligheid.

Traprenovatie

Het laten renoveren van uw trap geeft de binnenkant van uw woning een nieuw uiterlijk. Ook voorkomt u met het laten renoveren van uw trap een hoop sloopwerk, uw oude trap kan namelijk in tact blijven. U kunt kiezen voor veel verschillende materialen, zoals PVC, hout, metaal en zelfs gehard glas.

Gevelrenovatie

Is de voorkant van uw huis niet meer even mooi als hij eerst was, en wilt u hier iets aan doen? Dan is gevelrenovatie de oplossing. Gevelrenovatie laat de voorkant van uw huis er weer uitzien als nieuw. Bij gevelrenovatie wordt uw buitenmuur hersteld, gereinigd en geïmpregneerd. Gevelrenovatie geeft dus niet alleen uw huis een nieuw uiterlijk, maar voorkomt ook vochtproblemen.

De prijzen van deze ingrepen kunnen ver uit elkaar liggen. Hierom is het handig om offertes te vergelijken zodat u tot wel 40% op uw factuur kunt besparen.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo